Ένα μικρό όμορφο ταβερνάκι σας περιμένει στα στενά της παλιάς πόλης

Ένα μικρό όμορφο ταβερνάκι σας περιμένει στα στενά της παλιάς πόλης

Τσιπουράκι Μεζεδάκι: Ούζο και τσίπουρο από νησί, μπαχάρια από την Πόλη, ελληνικός μεζές, “ρεύμα” από ρεμπέτες και σκηνικό στενών δρόμων πίσω από τα ενετικά τείχη

Το Τσιπουράκι Μεζεδάκι είναι ένα μικρό ταβερνάκι χωμένο στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας, που αξίζει να δοκιμάσετε.

Ο χώρος είναι προσαρμοσμένος στην αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης, με τη δυνατότητα να καθίσετε έξω και να ρεμβάζετε την ομορφιά των στενών δρόμων και τη ζωή που υπάρχει στην περιοχή. Προσφέρει ένα πλούσιο μενού ελληνικής κουζίνας, λίγες “νότες” από πολίτικα πιάτα, αλλά και χορτοφαγικές επιλογές. Την παράσταση κλέβει το λαχταριστό ελληνικό λουκάνικο, η νόστιμη μελιτζάνα ιμάμ μπαϊλντί και το χουνκιάρ μπεγιεντί, που είναι κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας. Ωστόσο, τα πιάτα ημέρας θα σας μαγέψουν και σε συνδυασμό με τσιπουράκι, ουζάκι και καλή μουσική, θα περάσετε όμορφα με την παρέα σας. Πολλές φορές διοργανώνουν ζωντανές μουσικές βραδιές με ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια, συνοδεύοντας ρυθμικά την φιλική σας έξοδο, δημιουργώντας “κέφι”.

Τα vibes του χώρου είναι θετικά και η ζεστή εξυπηρέτηση θα σας κάνουν να νιώσετε μεμιάς οικεία, που σίγουρα θα περάσετε θεσπέσια. 

λουκ

Εκτός από τα κλασικά ελληνικά φαγητά, ο χώρος προσφέρει επίσης ένα ικανοποιητικό χορτοφαγικό μενού που περιλαμβάνει πεντανόστιμη φάβα που “μυρίζει” Σαντορίνη, μανιτάρια “μεθυστικά” μαγειρεμένα με κουμανταρία, vegan αλοιφές και.. vegan γύρο από jackfruit! Τα πιάτα ημέρας πολλές φορές μπορεί να περιλαμβάνουν εύγευστες vegan επιλογές.

μελ

Ούζο και τσίπουρο από νησί, μπαχάρια από την Πόλη, ελληνικός μεζές, “ρεύμα” από ρεμπέτες και σκηνικό στενών δρόμων σας περιμένουν πίσω από τα ενετικά τείχη της παλιάς Λευκωσίας.

Οθέλλου 1, Λευκωσία 1016

Κρατήσεις: +357 99 754417

Ωράρια: Δευτέρα - Σάββατο 20:00 μ.μ.- 12:00 π.μ.

 

Πηγη φωτογραφιών

Loader