Ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο στη Λεμεσό θα σας "ταξιδέψει" στην Ασία με την πρώτη μπουκιά

Ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο στη Λεμεσό θα σας "ταξιδέψει" στην Ασία με την πρώτη μπουκιά

Εσείς έχετε επισκεφθεί το Golden Monkey Thai Restaurant;

Το Golden Monkey προσφέρει ένα νέο είδος ασιατικής εμπειρίας στο νησί με αυθεντικές ταϊλανδέζικες γεύσεις.

Βρίσκεται στο “The tower” του γνωστού ξενοδοχείου Saint Rafael. O χώρος αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα, με κυρίαρχο το ασιατικό στοιχείο, σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένη ταϊλανδέζικη αρχιτεκτονική και χειροποίητα έργα τέχνης και κομμάτια. Συστήνεται smart - casual ντύσιμο.

Σας περιμένει ένα ταξίδι γεμάτο με πραγματικά δημιουργική, αλλά παραδοσιακή ταϊλανδέζικη κουζίνα. Οι έμπειροι Ταϊλανδοί σεφ θα εκθαμβώσουν τους γευστικούς σας κάλυκες με κλασικά πιάτα, αλλά και πιάτα υπογραφής.

Σχεδιασμένο από την Thai Head Chef Lertnapa Maowong, μαζί με τη μαγειρική της ομάδα από την Ταϊλάνδη, έχουν δημιουργήσει πιάτα που δίνουν έμφαση σε έναν υπέροχο συνδυασμό διαφορετικών γεύσεων, υφών και χρωμάτων.

Αυτή η μοναδική προσθήκη στα εστιατόρια της Λεμεσού διαθέτει εσωτερική τραπεζαρία και εντυπωσιακή βεράντα. Απολαύστε διακόσμηση εμπνευσμένη από την Ταϊλάνδη, όπου η διαχρονική σύγχρονη φινέτσα αντισταθμίζεται από παραδοσιακά κομμάτια και μοτίβα υπογραφής.

Γευτείτε αυθεντικές γεύσεις, εκλεκτών υλικών και άψογη παρουσίαση και αφεθείτε σε μια συμφωνία με τολμηρά μπαχαρικά και χυμώδεις υφές, όλα μέσα σε ένα κομψό περιβάλλον που υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι για φαγητό.

α

α

1

 

Πηγή φωτογραφιών

 

Loader