Ένας speciality coffee χώρος στη Λεμεσό που διατηρεί sugar - free φιλοσοφία

Ένας speciality coffee χώρος στη Λεμεσό που διατηρεί sugar - free φιλοσοφία

Καλοφτιαγμένος καφές, μοναδικά είδη πρωινού και υγιεινές μπάρες σας περιμένουν στο κέντρο της συμπρωτεύουσας για ένα δυναμικό kickstart της μέρας σας!

Το μαγαζί Espresso terminal στεγάζεται στη Γρίβα Διγενή, στο κέντρο της Λεμεσού. Άνοιξε τις πόρτες του την 1η Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους και έκτοτε σερβίρει καθημερινά φρεσκοψημένο καφέ και ξεχωριστά εδέσματα.

Συγκεκριμένα, το Espresso Terminal σερβίρει speciality ιταλικό καφέ 100% arabica blended από Βραζιλία και Ελ Σαλβαδόρ.

Μπαίνοντας στο χώρο η μυρωδιά του φρεσκοαλεσμένου καφέ θα σας συνεπάρει, ενώ οι άπλετες υγιεινές guilt - free επιλογές θα σας ενθουσιάσουν. Μπορείτε να επιλέξετε από αλμυρά, σάντουιτς, σαλάτες, γιαούρτια με σπόρους τσία και αποξηραμένα φρούτα, smoothies με σπιρουλίνα κι άλλες υπερτροφές, θρεπτικά μπωλς, πλάκες σοκολάτας με στέβια, γλυκά χωρίς ζάχαρη και last but not least.. Τις φημισμένες sugar-free μπάρες του Espresso Terminal.

espresso terminal

Μόλις δείτε το μενού των επιλογών θα εντυπωσιαστείτε αφού υπάρχουν πάνω από 30 είδη μπαρών, οι οποίες δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στο νησί, γεγονός που τις καθιστά μοναδικές. Μπάρες με μέλι, φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο, ταχίνι, κακάο, μάτσα, φρούτα και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα γευτείτε!

To Espresso Terminal προσφέρει επίσης υπηρεσίες delivery στις γνωστές πλατφόρμες.

Ωράριο λειτουργίας: 7:00 - 19:00 

Instagram account

Loader