Το Foody φροντίζει να έχεις τα λαχταριστά κρουασάν Overoll στην πόρτα σου

Το Foody φροντίζει να έχεις τα λαχταριστά κρουασάν Overoll στην πόρτα σου

Ναι, μπορείς να τη χαρακτηρίσεις συνεργασία της χρονιάς

Πες αλήθεια, δεν ονειρεύεσαι κι εσύ τώρα ένα αφράτο κρουασάν με γέμιση ό,τι γεύση λαχταράς και ένα αρωματικό καφεδάκι; Ζήτησε το όπου κι αν είσαι και…ήρθε, φρόντισε το Foody γι’ αυτό!

Το Overoll, γνωστό για την επανάσταση που έφερε στην αγορά των κρουασάν στην Αθήνα, βρίσκεται πλέον και στην Κύπρο, αφού άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Λευκωσία. Αυτά είναι τα καλά νέα, τα καλύτερα όμως είναι ότι εσύ μπορείς να το απολαύσεις στην ηρεμία του σπιτιού σου ή στο διάλειμμα σου στο γραφείο, με μόνο μερικά κλικ στο κινητό σου.

Τι έχεις να κάνεις; Απλά να μπεις στην εφαρμογή του Foody να διαλέξεις ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές διαφορετικών γεύσεων κρουασάν, να παραγγείλεις τον καφέ σου που είναι επιλεγμένος με υψηλά κριτήρια ποιότητας, από ξεχωριστά microlots και διακεκριμένες φάρμες σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα premium χαρμάνι και σε λίγα λεπτά θα ακούσεις τον μαγικό ήχο του κουδουνιού που σου αναγγέλλει ότι η παραγγελία σου έφτασε!

Στο μαγαζί που ιδρύθηκε από τρεις ταλαντούχους σεφ ζαχαροπλαστικής - τον Άλκη Ζέρβα, τον Ιωάννη Κικίρα και τον Σπύρο Παππά – με γνώμονα το πάθος τους για τα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν και κατάφερε να γίνει talk of the town, θα βρεις επίσης, σειρά spread σοκολάτας, αμυγδάλου, φιστικιού και κάστανου, μαζί με ροφήματα λευκής, μαύρης και γάλακτος σοκολάτας.

foody

«Η συνεργασία online delivery μεταξύ του Foody και του Overoll είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας όλο και περισσότερες γαστρονομικές επιλογές από τα αγαπημένα τους εστιατόρια και καφετέριες, για να έχουν άμεσα και γρήγορα στην πόρτα τους ότι τραβά η όρεξή τους», δήλωσε εκπρόσωπος του Foody.

Αν είσαι κάτοικος της πρωτεύουσας λοιπόν, μπορείς να έχεις στην πόρτα σου ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις από το πλούσιο μενού του Overoll, κάνοντας την online delivery παραγγελία σου μόνο από το Foody με λίγα μόνο κλικ.

Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:

Website: https://www.foody.com.cy/ 

Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy

Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/

Loader