Γνωστή, διεθνής αλυσίδα παγωτού ανοίγει νέο κατάστημα στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας

Γνωστή, διεθνής αλυσίδα παγωτού ανοίγει νέο κατάστημα στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας

Μία νέα, πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη προσγειώνεται στομ ισόγειο του 360 στην Μακαρίου

Η μία νέα άφιξη μετά την άλλη φτάνουν στην ανανεωμένη λεωφόρο της Μακαρίου φέρνοντας ένα αέρα ανανέωσης στην κεντρική αρτηρία της πρωτεύουσας. Ένα ακόμα δημοφιλές brand αυτή την φορά παγωτού ανοίγει νέο κατάστημα στο ισόγειο του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας.

Αν αγαπάς το παγωτό, ποιος δεν το λατρεύει η αλήθεια, σίγουρα η είδηση αυτή θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα αφού μία από τις κορυφαίες επωνυμίες παγωτού στον κόσμο, η αλυσίδα των Häagen-Dazs έρχεται στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα, η διάσημη αλυσίδα θα ανοίξει ένα νέο, μοντέρνο μαγαζί στο ισόγειο του ψηλότερου κτηρίου της πρωτεύουσας στην καρδιά της Λεωφόρου Μακαρίου. Το κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει την 1η Απριλίου στην καρδιά της άνοιξης μία ιδανική εποχή που αρχίζουμε σιγά σιγά να καταναλώνουμε τα πρώτα παγωτά στην Κύπρο. 

Το νέο κατάστημα εκτός από παγωτό, θα μας σερβίρει επίσης εξαιρετικές κρέπες και βάφλες, διάφορα επιδόρπια και γλυκά, milkshakes και άλλα ροφήματα όπως ακριβώς και στα άλλα πέντε καταστήματα της αλυσίδα που υπάρχουν στην Κύπρο: δύο στη Λάρνακα, ένα στη Λεμεσό, αλλά και δύο στην Πάφο, ανάμεσά τους ένα κατάστημα στο Aphrodite Hills.

9

Loader