Γνωστός χώρος της Λευκωσίας άλλαξε και έγινε μπουζούκια

Γνωστός χώρος της Λευκωσίας άλλαξε και έγινε μπουζούκια

Το νέο νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας φιλοδοξεί να φέρει τα αθηναϊκά μπουζούκια στην πόλη

Ένα νέο μαγαζί στην καρδιά της Λευκωσίας φιλοδοξεί να μας φέρει στην πόλη τον αέρα των μπουζουκιών της νυχτερινής Αθήνα.

Η διασκέδαση φέτος τον χειμώνα στη Λευκωσία μας δίνει άλλη μία επιλογή για νυχτερινή έξοδο για διασκέδαση, μουσική, χορό και live τραγούδι. Πρόκειται για ένα νέο μαγαζί που θα λέγεται ΝΥΞ Live Experience, που νυξ στα αρχαία ελληνικά σημαίνει νύχτα. 

Το όνομα του νέου νυχτερινού κέντρου της Λευκωσίας δίνει και το στίγμα του ύφους του. Ο νέος χώρο βρήκε στέγη σε ένα πολύ γνωστό μας μαγαζί που κατά καιρούς φιλοξένησε διάφορα κόνσεπτ. Πρόκειται για τον γωνιακό χώρο στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, (πλάι στο Costa Coffee) όπου προηγουμένως βρίσκονταν τα μαγαζιά Moon και Nemea. O χώρος έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, ανακαινίστηκε και ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί στις 27 και 28 Οκτωβρίου για να μας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. 

 

Το ΝΥΞ Live Experience θα φιλοξενεί κατά καιρούς γνωστούς και αγαπημένους μας καλλιτέχνες ενώ στην πρεμιέρα του θα μας διασκεδάσουν οι Κέλλυ Κελεκίδου και ο Λευτέρης Κιντάτος. Δεν θα μπορούσαμε να λέγαμε για ένα μαγαζί αθηναϊκών προτύπων και να λείπουν τα γαρύφαλλα. Επιπλέον, η κουζίνα θα σερβίρει φρέσκο σούσι που θα φτιάχνονται επί τόπου και το νέο νυχτερινό κέντρο θα προσφέρει και υπηρεσία παρκαδόρου. 

Info

Παρασκευή-Σάββατο 22:30-03:00, Σπύρου Κυπριανού 9, Λευκωσία. Τηλ: 96106737.

 

Loader