Η Μαρίνα Αγίας Νάπας υποδέχεται ένα υπέροχο γαστρονομικό κόνσεπτ

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας υποδέχεται ένα υπέροχο γαστρονομικό κόνσεπτ

Ένα μαγαζί που ξεχώρισε στην ευρύτερη περιοχή των Κοκκινοχωρίων εισβάλλει στο πεδίο της εστίασης της Μαρίνας

Η κοσμοπολίτικη Μαρίνα Αγίας Νάπας ετοιμάζεται να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη της γαστρονιμικής της οντότητας με την άφιξη ενός ιδιαίτερου και επιτυχημένου εστιατορικού κόνσπετ στον χώρο της.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για ολόκληρη την ελεύθερη επαρχία της Αμμοχώστου. Πέραν του γεγονότος ότι αποτελεί πλέον ένα δημοφιλή προορισμό για κυριακάτικη βόλτα είναι ταυτόχρονα και ένας γαστρονομικός προορισμός με εξαιρετικές επιλογές για φαγητό, ποτό, καφέ και γλυκό. 

Το εστιατόριο θαλασσινών Inspire Wine & Oyster Bar που βρίσκεται στην κοινότητα της Ξυλοφάγου αποτελεί ένα κόνσεπτ που δεν περιμένεις να συνατήσεις στα Κοκκινοχώρια. Πρόκειται για μία μοντέρνα ψαροταβέρνα που σερβίρει φρέσκα καλούδια της θάλασσας όπως χταπόδι, καλαμάρι, αθερίνα, πεταλίδες, μινέρι carpaccio, ταρτάρ τόνου, σολομός (ταρτάρ και carpaccio), linguini θαλασσινών κ.ά. Ένας χώρος υψηλής αισθητικής στην κουζίνα που ανέβασε το επίπεδο της παραδοσιακής ταβέρνας. 

Το Inspire Wine & Oyster Bar εισβάλλει στην Μαρίνα Αγίας Νάπας κάνοντας την αρχή από την Τετάρτη 8 Μαρτίου Ημέρα της Γυναίκας ενώ από τις 18 Μαρτίου θα λειτουργήσει επίσημα. Η μοντέρνα ψαροταβέρνα θα συμπράξει με το γνωστό μας Sueno Azul της Μαρίνας με Surf n’ Turf φιλοσοφία όπου εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να γευόμαστε πλέον τα νόστιμα πιάτα του. Η θάλασσα που έλειπε από το Inspire έρχεται τώρα να προστεθεί μαζί με την πολυτέλεια της Μαρίνας Αγίας Νάπας. 

 

Loader