Η νέα άφιξη στην Αγορά Λεμεσού εμπνέεται από την μαγική ατμόσφαιρα της Μαροκινής κουλτούρας

Η νέα άφιξη στην Αγορά Λεμεσού εμπνέεται από την μαγική ατμόσφαιρα της Μαροκινής κουλτούρας

Ένας νέος μαγευτικός χώρος όπου τα ζωηρά χρώματα συναντούν τις αρωματικές γεύσεις από τη Μέση Ανατολή

Το AZUL by Kesh έρχεται να ανανεώσει το νυχτερινό τοπίο της Λεμεσού. Με έμπνευση από το βαθύ μπλε της Μεσογείου και τη μαγική ατμόσφαιρα της Μαροκινής κουλτούρας, το AZUL by Kesh ανοίγει τις πόρτες του ως ένα νέο terrace bar και music venue.

Σε αυτόν τον μαγευτικό χώρο, τα ζωηρά χρώματα συναντούν τις αρωματικές γεύσεις από τη Μέση Ανατολή. Η βεράντα του, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στο ιστορικό κτίριο της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού, σε προσκαλεί για αξέχαστες στιγμές. Εκεί θα βρεις γευστικές επιλογές από τη Μέση Ανατολή και μοναδικά κοκτέιλ με μυρωδιές από τους αρχαίους πολιτισμούς όπως το ροδόνερο, η κανέλα και ο κουρκουμάς.

9

Αυτό που καθιστά το AZUL by Kesh ξεχωριστό είναι η μουσική. Προσφέρει ένα προσεκτικά επιλεγμένο lineup από DJs, το οποίο επιμελείται το Kesh Club, και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα soft electronic μελωδιών εμπνευσμένη από εθνικούς ρυθμούς από όλο τον κόσμο.

9

Κάθε εβδομάδα το εστιατόριο θα φιλοξενεί διαφορετικούς Djs, Παρασκευή με Κυριακή και ο κόσμος μπορεί να ενημερώνετε μέσω των social media (@azulbykesh) και της ιστοσελίδας ΕΔΩ 

1

9

Το AZUL by Kesh είναι περισσότερο από ένα χώρος. Είναι ένα ταξίδι στην ουσία της Μαροκινής κουλτούρας, σε μια εξωτική περιπέτεια. Το AZUL by Kesh υπόσχεται μια νέα εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση της Λεμεσού, μια συνδυασμένη πρόταση με ακόμη περισσότερα χρώματα, αρώματα και μουσική που θα απογειώσουν τη διασκέδασή σας.

Info

Δευτέρα-Τρίτη: Κλειστό

Κυριακή, Τετάρτη και Πέμπτη: 18:00-01:00

Παρασκευή και Σάββατο: 18:00-02:00

Τηλέφωνο: 25899545 / 99125512

Email: [email protected]

Loader