Η νέα άφιξη στην καρδιά της Λευκωσίας φέρνει ένα αλλιώτικο κόνσεπτ στην πόλη

Η νέα άφιξη στην καρδιά της Λευκωσίας φέρνει ένα αλλιώτικο κόνσεπτ στην πόλη

Το εστιατόριο που παίρνει την θέση της Πιρόγας στην Ευαγόρου αναμένεται να γίνει το νέο talk of the town

Ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας στην οδό Ευαγόρου υποδέχεται στις αρχές Φεβρουαρίου μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για ολοκληρωμένη έξοδο για καφέ, brunch, early drinks, φαγητό, κοκτέιλ και διασκέδαση.

Η νέα και πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη της πρωτεύουσας έχει το ιταλικό όνομα Amano που σημαίνει δια χειρός. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε στην Avant Garde πως το όνομα που επέλεξαν δεν είναι καθόλου τυχαία αφού συμπυκνώνει και την φιλοσοφία του μαγαζιού. "Θέλουμε να φτιάχνουμε εξαρχής τα πάντα εμείς. Τόσο τα υλικά για τα κοκτέιλ μας, τα σιρόπια μας όσο και στην κουζίνα. Θέλουμε να προσφέρουμε ποιότητα φτιάχνοντας τις ύλες μας δια χειρός, με τα χέρια μας και των συνεργατών μας". 

9

Το Amano βρίσκεται στην Ευαγόρου και στεγάζεται στον χώρο του πρώην γνωστού μαγαζιού της πόλης, της Πιρόγας. Ένα ευρύχωρο μαγαζί με cozy ατμόσφαιρα, σε γήινους χρωματισμούς, με κυρίαρχο υλικό το ξύλο ενώ ένα εντυπωσιακό μπαρ κερδίζει τις εντυπώσεις. Στόχος του μπαρ είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας κοκτέιλ από εξειδικευμένους mixologists που θα φτιάχνουν τα πάντα οι ίδιοι για τα ποτά τους. 

9

Το Amano διαθέτει ένα κόνσπετ που φαίνεται να κερδίζει χώρο ολοένα και περισσότερα το τελευταίο διάστημα. Από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή το μαγαζί θα ανοίγει από τις 17:00 για after work και early drinks ενώ στη συνέχεια θα σερβίρει φαγητό με τη συνοδεία χαλαρής εθνικ, σουίνγκ μουσικής μέχρι και τα ξημερώματα. Τα σαββατοκύριακα το Amano θα σερβίρει από το πρωί εκλεκτό καφέ, νόστιμο brunch, lunch και θα ανεβάζει το κέφι πιο αργά το βράδυ με μουσικές επιλογές από γνωστούς Djs. 

To μενού του εστιατορίου υπογράφει ο διακεκριμένος σεφ Noel Bassil ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα κατάλογο με πιάτα to share ώστε να δίνει την δυνατότητα η παρέα να απολαμβάνει πιο οικονομικά γευστικές δημιουργίες από την διεθνή fusion κουζίνα με στέικ, bao buns και άλλα. 

1

Το Amano ένεκα της τοποθεσίας αλλά και της διακόσμησής του που αποπνέει μία ζεστασιά και οικειότητα αναμένεται σύντομα να γίνει το νέο talk of the town της Λευκωσίας. Αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Φεβρουαρίου και ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε! 

 

Loader