Η οδός Πινδάρου υποδέχτηκε το νέο artisan bakery της πρωτεύουσας που ήρθε από την Λεμεσό

Η οδός Πινδάρου υποδέχτηκε το νέο artisan bakery της πρωτεύουσας που ήρθε από την Λεμεσό

Σε ένα κεντρικό δρόμο της πόλης που σφύζει από ζωή και εστιατόρια θα βρεις μία υπέροχη επιλογή για καφέ, αρτοποιήματα, γλυκά, ψωμί, ακόμα και πρόγευμα

Ένας από τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς φούρνους της Λεμεσού, το Nomad Bread & Coffee άνοιξε στην καρδιά της Λευκωσίας ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα γεμάτο νοστιμιές.

Οι Λεμεσιανοί περηφανεύονται για το Nomad Bread & Coffee και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον καφέ του, τα νόστιμα κρουασάν, τα αλμυρά, τα ψωμιά του και όλα τα λογής λογής προϊόντα του. Ένας χώρος που έκανε την εμφάνισή του στη Λεμεσό πριν από μερικά χρόνια και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μία πολύ επιτυχημένη πορεία. Ο γνωστός και επιτυχημένος Λευκωσίατης pastry chef Μιχάλης Καλοπέσας υπογράφει τα σπουδαία γλυκά του Nomad που μπορούμε πλέον να δοκιμάζουμε και στην Λευκωσία.  

9

Ένας όμορφος, με πολύ καλή αισθητική χώρος που συνδυάζει την νοστιμιά με την ποιότητα αλλά και την πρωτοτυπία στα προϊόντα του. Ο γνωστός, λοιπόν, artisan bakery της Λεμεσού προσγειώθηκε πριν από μερικές μόλις ημέρες στην πολυσύχναστη οδό Πινδάρου, στον αριθμό 20, έβαλε τραπεζάκια έξω για καφέ και θα μας ψήνει καθημερινά λαχταριστά και ολόφρεσκα αρτοποιήματα. 

Αξίζει σίγουρα τον κόπο να βρεθείς εκεί για να γευτείς όλα εκείνα τα καλούδια για τα οποία μας ενημέρωσαν οι Λεμεσιανοί τόν τελευταίο καιρό. 

 

Loader