Η πολυαναμενόμενη άφιξη της Λεμεσού ανακοίνωσε ημερομηνία επίσημου ανοίγματος

Η πολυαναμενόμενη άφιξη της Λεμεσού ανακοίνωσε ημερομηνία επίσημου ανοίγματος

Ένας χώρος πάνω στη θάλασσα που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Η νέα άφιξη του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού φαίνεται πως θα γίνει το καινούργιο hot spot της πόλης το επόμενο διάστημα.

Μετά το άνοιγμα του Columbia Beach στη Λεμεσό το καλοκαίρι και του all day εστιατορίου Henry's στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία ο όμιλος εστιατορίων της Columbia Restaurants ετοιμάζεται πυρετωδώς να ξεκινήσεις τη λειοτυργία ενός ακόμη εντυπωσιακού χώρου εστίασης αυτή την φορά στο παραλιακό μέτωπο της πόλης της Λεμεσού. 

Ο νέος χώρος εστίασης της Columbia Restaurants, το Columbia Pier βρίσκεται στην αποβάθρα του Εναέριου και όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στα social media το εστιατόριο ανοίγει επίσημα την Τσικνοπέμπτη στις 16 Φεβρουαρίου. Μία ημέρα γιορτής για όλη την πόλη της Λεμεσού που σηματοδοτεί την απαρχή των εοαρτασμών του φετινού Καρναβαλιού το οποίο επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια αναβολών ένεκα κορωνοϊού. 

Το Columbia Pier θα πάρει τη θέση ενός γνωστού μαγαζιού της Λεμεσού, το μπαράκι Εναέριος και θα έρθει να προσθέσει μία ακόμη all day επιλογή στις εξόδους μας με θέα φυσικά τη θάλασσα της πόλης. 

Loader