Jamie’s Italian: Δοκιμάσαμε το νέο μενού και επιβεβαιώνουμε: ονειρική γαστρονομική εμπειρία!

Jamie’s Italian: Δοκιμάσαμε το νέο μενού και επιβεβαιώνουμε: ονειρική γαστρονομική εμπειρία!

Νέες γεύσεις στο αγαπημένο εστιατόριο της πρωτεύουσας

Κάθε τόσο, όλοι μας έχουμε ανάγκη μια γαστρονομική εμπειρία, μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να ανακαλύψουμε νέες γεύσεις. Έτσι, ένα καλοκαιρινό βράδυ του Ιούλη, επισκεφτήκαμε το Jamie's Italian στη Λευκωσία, μιας και μόλις πρόσφατα παρουσίασε το νέο του καλοκαιρινό μενού.

Το Jamie's Italian μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά τόσο με το φιλόξενο περιβάλλον του όσο και με τον εξωτερικό χώρο του, ό,τι πρέπει για καλοκαιρινές βραδιές παρέα με φίλους. Η ατμόσφαιρα ήταν φιλική, με μια χαλαρή διάθεση που σε έκανε να αισθάνεσαι άνετα από την πρώτη στιγμή. 

6

Η ποικιλία του νέου μενού ήταν εντυπωσιακή, με αρχή την Insalate, την super food σαλάτα η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, όσπρια, ψημένο ρεπάνι, αβοκάντο και ρόδι. Θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς και δη… όλους όσοι ακολουθούν vegan διατροφή.

4

3

Επίσης, οι δύο νέες πίτσες, Tricolore (μοτσαρέλα, πέστο βασιλικού και ντομάτα) & La Bianca (φοντάλ, μοτσαρέλα, παρμεζάνα), θα σας ταξιδέψουν σε γευστικά μονοπάτια και θα σας κερδίσουν με την απλότητα και την πλούσια γεύση τους.

2

Η βραδιά συνέχισε με λαχταριστά λαζάνια, χορταστικά μπέργκερ, ζυμαρικά βεβαίως (!) τα οποία φτιάχνονται από την ομάδα του Jamie's Oliver και άλλα τόσα. Φυσικά, το μενού έκλεισε με το επιδόρπιο που ακούει στο όνομα Classic Tiramisu. Ό,τι καλύτερο για το τέλος και ήταν το κερασάκι σε ένα μενού που αξίζει να δοκιμάσετε, κάτω από τα αστέρια.

7

4

Να σημειωθεί ότι το προσωπικό όπως πάντα ήταν εξυπηρετικό και ευγενικό, κάνοντας την εμπειρία μας ακόμα πιο ευχάριστη.

Πληροφορίες:

Ανδρέα Αβρααμίδη 5, Έγκωμη, Λευκωσία

22 028939

Website - Facebook - Instagram

Loader