Κομψότητα, πολυτέλεια και υπέροχη κουζίνα: O συνδυασμός για το απόλυτο

Κομψότητα, πολυτέλεια και υπέροχη κουζίνα: O συνδυασμός για το απόλυτο

Ζήστε μια βραβευμένη γαστρονομική τελειότητα και περάστε αγαπημένες βραδιές με καλή παρέα

Τοποθετημένο στην καρδιά του πολυσύχναστου τουριστικού κέντρου της Αγίας Νάπας, το Sage είναι ένα γαστρονομικό κόσμημα και φημίζεται για το εκλεκτό φαγητό της περιοχής, ενώ έχει σταθερά χαράξει τη φήμη ενός από τα πιο πολυτελή εστιατόρια στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου.

Οι απαιτητικοί πελάτες θα βρουν ένα μενού με δελεαστικές γαστρονομικές απολαύσεις και προσεγμένη, διακριτική εξυπηρέτηση. 

Ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Αγίας Νάπας, το Sage εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με τη γαστρονομική του αίσθηση για πάνω από μια δεκαετία, με μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και το πάθος. Μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά πιάτα στον προσφάτως ανακαινισμένο εσωτερικό χώρο ή κάτω από τα αστέρια στην κομψή βεράντα.

Ο Executive Chef Γιώργος Καδής, μαζί με τον Head Chef, Αντώνη Κοσμά και τη μαγειρική ομάδα Sage προσπαθούν συνεχώς για γαστρονομική υπεροχή, αφού προμηθεύονται τα καλύτερα υλικά και αντλούν έμπνευση από όλο τον κόσμο.

χει δημιουργηθεί ένα μενού απολαυστικών πιάτων Fusion Cuisine με ιδιαίτερη έμφαση στα τοπικά, φυσικά προϊόντα.

Το αποτέλεσμα είναι ένας κόπος αγάπης, εμπειρίας και μοναδικών συνταγών που έχουν ξεχωριστό μεσογειακό στοιχείο, παράλληλα με διεθνή πιάτα στα οποία έχει δοθεί ένα πολύ ιδιαίτερο «Sage twist».

Επιλέξτε από μια συλλογή από: Ζυμαρικά,θαλασσινά, κρέας και πουλερικά. Χορτοφαγικά και παιδικά και απολαύστε ένα υψηλότερου επιπέδου φαγητό για όλη την οικογένεια.

φαγητο

Πηγή φωτογραφιών 

Loader