Κυριακή μεσημέρι μαγειρεύει για εμάς ο Έκτορα Μποτρίνι

Κυριακή μεσημέρι μαγειρεύει για εμάς ο Έκτορα Μποτρίνι

Ένα προνομιακό γευστικό ταξίδι με ξεχωριστά πιάτα της Ιταλικής κουζίνας στο Sera του Four Seasons

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία μέσα στο Four Seasons Hotel, απολαμβάνουμε το ιταλικό εστιατόριο Sera με μια υπέροχη θέα στον απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Τώρα, το Sera είναι ανοιχτό και τις Κυριακές για το μεσημεριανό μας γεύμα, προσφέροντας ένα εξαιρετικό μενού με την υπογραφή του σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

Το ειδικά σχεδιασμένο μενού περιλαμβάνει comfort πιάτα της ημέρας, εμπνευσμένα από την ιταλική παράδοση. Το Sera προσφέρει μια ιδανική επιλογή για τις Κυριακάτικες μας συναντήσεις, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με διακριτικότητα και ζεστασιά.

1

Η minimal αισθητική, το σύγχρονο και ιδιαίτερο design, καθώς και οι μεγάλες τζαμαρίες που προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για χαλαρές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους.

Το Sera σας προσκαλεί να ξεκινήσετε την εμπειρία σας με δροσερές σαλάτες και antipasti, όπως η παραδοσιακή μελιτζάνα της Σικελίας και η carbonara με καλαμάρι. Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα απολαύσουν την Caccio e Pepe με κόκκινη γαρίδα και τις φρέσκιες παπαρδέλες με ραγού πάπιας. Τα σιγομαγειρεμένα με κρασί Barolo μοσχαρίσια μάγουλα και το αριστοτεχνικά ψημένο αρνάκι με πατάτες και λαχανικά θα σας ταξιδέψουν σε παραδοσιακές και νέες αναμνήσεις της ιταλικής γαστρονομίας.

  2

 

Loader