To Μεξικό συναντά την Μεσόγειο στο νέο εστιατόριο της Λεμεσού

To Μεξικό συναντά την Μεσόγειο στο νέο εστιατόριο της Λεμεσού

Μία νέα, πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη που ακολουθεί τις κυπριακές παραδόσεις με μεξικανικές πινελιές

Ένας νέος χώρος έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην πόλη της Λεμεσού και συνδυάζει στοιχεία της Κύπρου, της μεσογειακής κουζίνας με επιρροές από την μεξικανική κουλτούρα και γαστρονομία.

Η νέα άφιξη της Λεμεσού ξεχωρίζει για τους έντονα βαμμένους τοίχους του στο εσωτερικό με σκούρο ροζ χρώμα, τους εντυπωσιακούς κάκτους και μία μεγάλη αυλή. Στοιχεία που μας παραπέμπουν στο Μεξικό και τα συναντάμε με ένα παιχνιδιάρικο τρόπο και στο μενού του εστιατορίου που υπογράφει ο πολύπειρος Alexey Bagreev που γεννήθηκε στην Κριμαία. 

9

Το νέο εστιατόριο ονομάζεται Tio και προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό αλλά μικρό μενού, που διατηρεί ζωντανά τα παραδοσιακά στοιχεία της μεξικάνικης μαγειρικής. Το μενού περιλαμβάνει ιδιαίτερα πιάτα εμπνευσμένα από τα τοπικά προϊόντα που έχουν να μας προσφέρουν κάτι μοναδικό. Ο σεφ του Tio δίνει έμφαση στα ψάρια και τα διάφορα είδη κρέατος, μαγειρεύοντας με μεξικάνικα μπαχαρικά και κλασικές σάλτσες.

9

Από την άλλη το μπαρ του Tio αξίζει την προσοχή σου. Οι μπάρμαν του μαγαζιού έχουν δημιουργήσει μία καλή συλλογή signature cocktails, κλασικών και από τοπικά αλκοολούχα ποτά.

9

Info

Τρίτη-Σάββατο, 17:00-01:00, Ειρήνης 27, Λεμεσός. Τηλ: 99889990.

Loader