Μία από τις πιο νόστιμες πίτσες της Λευκωσίας ανοίγει δύο ακόμα νέα καταστήματα

Μία από τις πιο νόστιμες πίτσες της Λευκωσίας ανοίγει δύο ακόμα νέα καταστήματα

Με τρία συνολικά μαγαζιά η δημοφιλής πιτσαρία έρχεται να καλύψει μεγάλο μέρος της πρωτεύουσας

Η πίτσα Quattrino συμπληρώνει φέτος 18 χρόνια πορείας στη Λευκωσία και ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια για την αυθεντική ναπολιτάνικη της πίτσα που είναι φτιαγμένη με τον παραδοσιακό τρόπο της Νάπολης.

Συμπληρώνοντας σχεδόν μία εικοσαετία η Quattrino που αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο νόστιμες πίτσες της Λευκωσίας πήρε την απόφαση να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και να εξαπλωθεί σε όλη σχεδόν την επαρχία ανοίγοντας ακόμα δύο νέα καταστήματα. 

Το γαστρονομικό της ταξίδι ξεκίνησε Λεωφόρο Αθαλάσσας όπου την συναντάμε μέχρι και σήμερα. Τα δύο νέα καταστήματα θα βρίσκονται το ένα στα Λατσιά και το άλλο στη Λακατάμια. Στόχος της επιχείρησης είναι να καλύψει γεωγραφικά κι άλλες περιοχές αφού το κατάστημα των Λατσιών θα εξυπηρετεί τις περιοχές από το Δάλι, ως το Γέρι και τη Νήσου, και από τα Λατσιά ως Στρόβολο, ενώ από την άλλη το νέο κατάστημα της Λακατάμιας καλύπτει Λακατάμια, Ανθούπολη, Δευτερά, Τσέρι, Αρχάγγελο και Έγκωμη.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα και θες να γευτείς μια από τις πιο λατρεμένες συνταγές της Quattrino δεν έχεις παρά να μπεις σε ένα από τα Foody και Wolt (μιας και τα δύο νέα καταστήματα δουλεύουν ως ghost kitchens) και να παραγγείλεις αυτή που είναι πιο κοντά στα δικά σου γούστα.

Πέραν της πίτσας θα φας νοστιμότατα πάστα, καλτσόνε, σαλάτες αλλά και γλυκές επιλογές που θα βρεις στο μενού. 

 

Loader