Μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη σε ένα υπέροχο χώρο πλάι στη θάλασσα

Μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη σε ένα υπέροχο χώρο πλάι στη θάλασσα

O Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει στο Antasia

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει τα δικά της μυστικά και το Antasia είναι ένα από αυτά που θα κάνουν την ημέρα ακόμη πιο μοναδική. Το εστιατόριο του ομίλου Thanos Hotels & Resorts στην Πάφο αποτελεί πια γευστικό «πέρασμα», καλωσορίζοντας ντόπιους και μη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε ένα fusion ταξίδι γεύσεων.

Ο αγαπημένος γαστρονομικός προορισμός της Πάφου ετοιμάζει μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, αφιερωμένη στην αγάπη μιας και ο Άγιος  Βαλεντίνος είναι μια γλυκιά υπενθύμιση, όχι μόνο για τα ζευγάρια, αλλά και για την παρέα και τους φίλους, ώστε να μαζευτούν και να γιορτάσουν μαζί την αγάπη, τη φιλία, τη σύνδεση…

Το ειδικά προσεγμένο μενού θα ενθουσιάσει με τον συνδυασμό των υλικών, αλλά και την ουσία των γεύσεων. Από τις 9:00 το πρωί έως τις 18:00 θα σερβίρονται πιατάκια-to-share και μετά τις 18:00, θα προσφέρεται μια πληθώρα επιλογών για το βραδινό μενού.

Ο DJ Professor στα decks θα κρατάει ζωντανή την ατμόσφαιρα με όμορφα ακούσματα μέχρι τις 22:00, δίνοντας χρώμα και ρυθμό σε αυτή την ξεχωριστή μέρα! 

Κρατήσεις: 26888002, https://www.antasiabeachclub.com/events-calendar

 

Loader