Μία μοναδική ρετρό βραδιά με ελληνική και ξένη μουσική έρχεται στο μπαράκι που έγινε talk of the town

Μία μοναδική ρετρό βραδιά με ελληνική και ξένη μουσική έρχεται στο μπαράκι που έγινε talk of the town

Ένα διασκεδαστικό σαββατόβραδο με ψαγμένα κοκτέιλ στο αγαπημένο μας Cuckoo Rooftop

Το φετινό καλοκαίρι περάσαμε μοναδικά βράδια στο νέο μπαράκι της Λάρνακας, το Cuckoo Rooftop όπου βρεθήκαμε στην ταράτσα του και απολαύσαμε δροσερά κοκτέιλ και μουσικές κάτω από τον έναστρο ουρανό της πόλης.

Αν και ημερολογιακά το καλοκαίρι μας έχει αποχαιρετήσει εντούτοις ο Σεπτέμβριος μας επιτρέπει ακόμη να απολαμβάνουμε summer στιγμές με τις θερμοκρασίες να βρίσκονται ακόμη στα ψηλά. Έτσι, η ατμοσφαιρική ταράτσα της Λάρνακας συνεχίζει να μας κρατάει συντροφιά και να διοργανώνει ξεχωριστά πάρτι με καλοκαιρινό άρωμα. 

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, το αγαπημένο μας Cuckoo Rooftop διοργανώνει άλλο ένα σούπερ πάρτι και μας προσκαλεί να περάσουμε ένα ξεχωριστό σαββατόβραδο. Πάρε την παρέα σου και απόλαυσε το Cuckoo Bananas, μία βραδιά με ρετρό χαρακτήρα και ακούσματα από την ελληνική και ξένη μουσική με τον Dj Anthony 642 στα decks τα επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια για εμάς. 

Μαζί με τις ρετρό μουσικές θα απολαύσεις και ρετρό θεματικά κοκτέιλ με φουσκωτές μπανάνες στον χώρο αφού είναι και το... theme της βραδιάς που θα ζήσουμε εκεί. 

Info

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, Cuckoo Rooftop, Λάρνακα, 19:30. 

7

Loader