Μία νέα άφιξη φτιάχνει την μοντέρνα εκδοχή των λοκμάδων στην καινούργια πλατεία της Λάρνακας

Μία νέα άφιξη φτιάχνει την μοντέρνα εκδοχή των λοκμάδων στην καινούργια πλατεία της Λάρνακας

Το δημοφιλές, παραδοσιακό έδεσμα αλλιώς σε ένα όμορφο μαγαζί στην πόλη του Ζήνωνα

Οι λουκουμάδες είναι συνυφασμένοι με τις μεγάλες γιορτές και χαρές. Στην Κύπρο ανήμερα των Φώτων έχουν την τιμητική τους αλλά είναι ένα έδεσμα που προσφέρεται πλέον σε γάμους, βαφτίσεις, φεστιβάλ και μεγάλες κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Ένα νέο, χαριτωμένο μαγαζάκι στην πόλη της Λάρνακας, δημιούργησε ένα όμορφο χώρο όπου φτιάχνει τον παραδοσιακό μας... λοκμά αλλιώς, όπως είναι και το σλόγκαν του. Το μοντέρνο λοκουματζίδικο βρίσκεται σε ένα πανέμορφο, ανεωμένο χώρο της πόλης της Λάρνακας. Θα το βρεις στην νέα πλατεία Ζουχουρι, στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου. 

9

Μία πολύ όμορφη γειτονιά της πόλης όπου το παλιό συναντά το νέο και μαζί το κατάστημα Λοκμάκος που φτιάχνει αποκλειστικά λουκουμάδες σε πολλές και διάφορες νόστιμες εκδοχές. Εδώ φτιάχνονται καθημερινά ολόφρεσκοι λουκουμάδες, τηγανίζονται μποστά στον πελάτη στην open plan κουζίνα και μπορείς να επιλέξεις πώς θα τους συνοδεύσεις. Μπορείς να βάλεις τα toppings της επιλογής σου αλλά και το παγωτό που θα σου αρέσει. 

9

Ένας νέος χώρος για όλη την οικογένεια που σίγουρα θα λατρέψουν και τα παιδιά αφού μπορείς να χαρείς την ομορφιά της πλατείας και ένα πιάτο ζεστούς λαχταριστούς λουκουμάδες είτε με σοκολάτα είτε με φουντούκια ή όπως αγαπάς ακόμα με φρούτα ή παγωτό. 

9

9

Info 

Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή 15:00-23:00 & Παρασκευή, Σάββατο 15:00-00:00, Παύλου Βαλσαμάκη 30-32, Λάρνακα. Τηλ: 24400422.

9

Loader