Μία νέα άφιξη παντρεύει δημιουργικά την κυπριακή με την ελληνική κουζίνα

Μία νέα άφιξη παντρεύει δημιουργικά την κυπριακή με την ελληνική κουζίνα

Ένας καινούργιος χώρος που θα σε βγάλει σίγουρα εκτός Λευκωσίας για να δοκιμάσεις τα νόστιμα πιάτα του

Η φράση "Ψωμί κι ελιά" εμπερικλείει όλη τη σημασία του φαγητού, κρύβει μέσα της τον μόχθο, την απόλαυση, την απλότητα, δύο σημαντικά προϊόντα, το ψωμί και η ελιά απόλυτα συνυφασμένη με την φιλοσοφία της ελληνικής και κυπριακής κουζίνας.

Αυτά τα δύο στοιχεία, το ψωμί κι ελιά έγιναν το όνομα ενός νέου, όμορφου εστιατορίου που έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα στην κοινότητα του Αυγόρου στην επαρχία Αμμοχώστου. Ένας περιποιημένος χώρος που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ρίζες και την παράδοσή μας δοσμένες με ένα φρέσκο, πιο μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο στο σήμερα. 

1

Πιάτα και γεύσεις από την παραδοσιακή μας κουζίνα παντεύονται με τα κερκυραϊκά πιάτα της πατσιτσάδας, το σπετσοφάι, γεύσεις από την Μάνη και την Καλαμάτα φτιαγμένα με ντόπια και φρέσκα προϊόντα εποχής. Το εστιατόριο "Ψωμί κι ελιά" προσφέρει μία μοναδική, γαστρονομική εμπειρία με πιάτα γεμάτα Κύπρο και Ελλάδα. 

1

1

Το εστιατόριο βρίσκεται στην καρδιά του Αυγόρου, έχει με φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπου η κυπριακή κουζίνα συναντά την ελληνική, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σου. Μπορείς να δοκιμάσεις τον μεζέ τους ή ακόμα και μεμονωμένα πιάτα ακόμα και νηστίσιμα. 

1

1

Info 

Δευτέρα-Σάββατο, 12:00-15:00, 18:00-22:00, Δημοκρατίας 7, Αυγόρου. Τηλ: 96099609.

Loader