Μια σούπερ καλοκαιρινή συνύπαρξη έρχεται στο Cuckoo Rooftop

Μια σούπερ καλοκαιρινή συνύπαρξη έρχεται στο Cuckoo Rooftop

Το δημοφιλές μπαρ της Λεμεσού, Last Word, έρχεται στην πιο cool ταράτσα της Λάρνακας

To νέο, στιλάτο rooftop bar της Λάρνακας συνεχίζει να μας ετοιμάζει μοναδικά καλοκαιρινά πάρτι που γίνονται talk of the town.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και παίρνουμε ανάσες δροσιάς σε σούπερ καλοκαιρινές καταστάσεις στα μπαράκια και της ταράτσες της πόλης. 

Το νέο μαγαζί την Λάρνακας που αγκαλιάστηκε ήδη από το κοινό ετοιμάζει ένα ακόμα διασκεδαστικό event. Πρόκειται για μία συνύπαρξη που θα φέρει τη... Λεμεσό στη Λάρνακα και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι το Cuckoo Rooftop προσκαλεί και φιλοξενεί για μία βραδιά το δημοφιλές μπαρ της Λεμεσού, το Last Word. 

Με καλεσμένο τον αγαπημένο μας DJ Chris Blenda, η συνύπαρξη των δύο μπαρ της Κύπρου θα γίνει ακόμα πιο εκρηκτική αφού η διασκέδαση και το κέφι θα ανέβουν στο ζενίθ. Μουσική, καλή παρέα, δροσερά κοκτέιλ και καλοκαιρινή ανεμελιά θα είναι τα στοιχεία που θα απογειώσουν αυτή την μοναδική βραδιά στο γουστόζικο μπαρ της Λάρνακας. Το μοναδικό Guest Vs House - Bar Edition υπόσεχεται πολλά και θα είμαστε εκεί για να το διαπιστώσουμε και να απολαύσουμε τα κοκτέιλ των δύο πολύ καλών μπαρ της Κύπρου! 

Info

Τετάρτη 2 Αυγούστου, Cuckoo Rooftop, 19:00. Τηλ: 96 329999. 

7

Loader