Το μικρό μαγαζάκι της Λευκωσίας με τα... ντελίσιους υγιεινά και φρέσκα γεύματα που αρέσουν πολύ!

Το μικρό μαγαζάκι της Λευκωσίας με τα... ντελίσιους υγιεινά και φρέσκα γεύματα που αρέσουν πολύ!

Αν αναζητάς νόστιμες και heathy lunch επιλογές βάλε στη λίστα σου αυτό το κατάστημα

Αν και έκανε την εμφάνισή του πριν από περίπου ένα χρόνο στη Λευκωσία εντούτοις είναι μία πολύ καλή επιλογή για μεσημεριανό take away ή delivery για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή επιθυμούν πιο προσεγμένα και ψαγμένα πιάτα για μεσημεριανό.

Αυτό το μικρό μαγαζάκι στη Λευκωσία έχει ένα παιχνιδιάρικο όνομα που κάνει λογοπαίγνιο με τη λέξη delicious, νοστιμιά στα αγγλικά. Πρόκειται για το D'LishBites που βρίσκεται στην οδό Καρπενησίου στο κέντρο της πρωτεύουσας και φτιαχνει μία σειρά από υγιεινές και νόστιμες επιλογές για μεσημεριανό. 

9

Το D'LishBites ανοίγει από νωρίς το πρωί για να σου φτιάξει καλό παγωμένο και ζεστό καφέ ή τσάι για να τα συνοδεύσεις με νόστιμα σνακ και αλμυρά (σπανακόπιτα, ελιόπιτα, χαλλουμωτή κ.α) όπως τοστ με τυρί και γαλοπούλα, wrap με κοτόπουλο, παρμεζάνα, αβγό και Ceasar sause, χορτοφαγικό τοστ αλλά σου προτείνω να δοκιμάσεις το Korean Tost φτιαγμένο με Korean Pancake, μαρμελάδα ντομάτας, χαμ και τυρί τσένταρ. 

1

1

Το μαγαζί φημίζεται για τις σαλάτες του όπου θα βρεις Noodles Salad, Sweet Chicken Salad, Poke Salad με φρέσκο σολομό, Tuna Tataki Salad, σαλάτα με λουβί αλλά και σαλάτα με πέννες και πέστο. 

Πιάτα με φρέσκα υλικά, ελαφριά γεύματα, χορτοφαγικές επιλογές που μπορείς να παραγγείλεις μέσω Food και Wolt. 

Info

Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00, Σάββατο 07:00-14:00, οδός Καρπενησίου, Λευκωσία. Τηλ: 22252506.

Loader