Μπέμπα: Η απόδειξη ότι η δημιουργικότητα και η απλότητα είναι ο απόλυτος συνδυασμός!

Μπέμπα: Η απόδειξη ότι η δημιουργικότητα και η απλότητα είναι ο απόλυτος συνδυασμός!

Μια γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της πρωτεύουσας που ικανοποιεί όλες τις γευστικές προτιμήσεις

Το εστιατόριο “Μπέμπα”, ένα από τα πλέον καταξιωμένα εστιατόρια της πρωτεύουσας, στεγάζεται σε ένα διατηρητέο σπίτι της δεκαετίας του ‘60, στην οδό Πινδάρου, στο κέντρο της Λευκωσίας, για όσους δε γνωρίζουν.

Το στολίδι του μαγαζιού αποτελεί η αυλή, στην οποία κυριαρχεί το πράσινο, ενώ ο φωτισμός ολοκληρώνει την εικόνα δημιουργώντας ένα όμορφο σκηνικό. Οι μυρωδιές των εσπεριδοειδών και των λουλουδιών δημιουργούν μεμιάς ένα στοιχείο θαλπωρής, ενώ η εξυπηρέτηση συμπληρώνει το φιλικό κλίμα. 

ΧΩΡΟς ΜΠΕΜΠΑΣ

Στη Μπέμπα θα αντιληφθείτε πώς η δημιουργικότητα δεν διέπεται μόνο από εξεζητημένα πιάτα. Τα τουίστ της κυπριακής κουζίνας μέσα από μια “φιλοσοφία” απλότητας και γευστικότητας απογειώνουν κάθε πιάτο που βγαίνει από το πάσο της κουζίνας της. To μενού περιλαμβάνει πιάτα ημέρας με εποχιακά υλικά, είδη σχάρας, κρεατικά, ψαρικά, ωμά ψαρικά, χορτοφαγικές επιλογές και όσπρια! Ετοιμάζονται επίσης πιάτα που ψήνονται σε ξυλόφουρνο.

ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ

Οι συνδυασμοί των γεύσεων, οι διάφορες υφές των πρώτων υλών, αλλά και η ισορροπία που επικρατεί σε κάθε πιάτο θα σας εντυπωσιάσουν. 

ΨΑΡΙ

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα απίστευτα χειροποίητα γλυκά

Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσίες delivery μέσα από γνωστές πλατφόρμες.

Περισσότερες πληροφορίες: 22252626

Πινδάρου 2Α, 1060,  Λευκωσία

Πηγή φωτογραφιών

Loader