Το νέο αρτοποιείο που έχει γεμίσει μυρωδιές τη Λευκωσία

Το νέο αρτοποιείο που έχει γεμίσει μυρωδιές τη Λευκωσία

Προσφέρει φρέσκα ψωμιά, snack και φυσικά μοναδική φιλοξενία

Πρόκειται για ένα νέο αρτοποιείο το οποίο βρίσκεται στη Λευκωσία, σε ένα παλιό κτίριο που ανακαινίστηκε και διαμορφώθηκε πλήρως για να υποδεχθεί όλους εμάς και φυσικά να πλημμυρίσει τη γειτονιά με υπέροχες μυρωδιές.

Το “Bread and all things nice” του Αλέξη Αργυρού, έχει τη μορφή ενός “microbakery” όπως αυτά που θα αντικρίσει κανείς αν επισκεφθεί την Αυστρία και συγκεκριμένα τη Βιέννη. Στον εξωτερικό του χώρου υπάρχουν τραπεζάκια στα οποία μπορείς να καθίσεις για να απολαύσεις τις νοστιμιές που υπάρχουν είτε μετά από τη δουλειά είτε ακόμη και για ένα break μέσα στην ημέρα.

'

.

.

Πέρα από τα ψωμιά με προζύμι, κουλούρια, κυπριακές πίττες, ψωμάκια για burgers, φρατζόλες που υπάρχουν και είναι όλα φρέσκα, στο “Bread and all things nice” θα βρεις snacks, γλυκά, ζύμες πίτσας, φρέσκα ζυμαρικά όπως ravioli μέχρι και έτοιμα sandwich. Φυσικά οι καφέδες και άλλα ροφήματα δεν μπορούν να λείπουν από τη λίστα.

.

.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει το "Bread and all things nice" είναι το μεράκι του Αλέξη Αργυρού και της ομάδας του για να δημιουργήσουν μία συνήθεια που θα μας κρατά συντροφιά με τις γεύσεις, τις μυρωδιές αλλά και τα χαμόγελα που θα αντικρίσει κάποιος μπαίνοντας στον χώρο.

Φυσικά τώρα που πλησιάζει το Πάσχα μπορείς να παραγγείλεις τις φλαούνες και τα τσουρέκια σου τηλεφωνώντας στο 99009051 και να μάθεις ό,τι άλλο θέλεις.

Το "Bread and all things nice" θα βρεις στη διεύθυνση Πουλίου Καποτά 1 στη Λευκωσία.

Loader