Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου, διαθέτει ένα fine dining ιταλικό εστιατόριο

Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου, διαθέτει ένα fine dining ιταλικό εστιατόριο

Η γοητεία της ιταλικής γαστρονομίας στη νέα άφιξη που θα συζητηθεί

Ένα υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην περιοχή Δεκέλειας. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Radisson Beach Resort Larnaca το οποίο διαθέτει και ένα πολύ ενδιαφέρον ιταλικό εστιατόριο.

Ένα ξενοδοχείο αυτού του βεληνεκούς οφείλει να διαθέτει εξαιρετική εστίαση και να μας προτείνει υψηλών προδιαγραφών πιάτα. Γι' αυτό και το νέο, υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λάρνακας επέλεξε ένα fine dining ιταλικό εστιατόριο για τους πελάτες και το κοινό της Λάρνακας. 

9

Πρόκειται για το Filini, ένα κομψό και εκλεπτυσμένο εστιατόριο που σερβίρει από τις 10:00 μέχρι και τις 23:00 a la carte πιάτα της ιταλικής κουζίνας. Αν σας προκαλεί την περιέργεια τι σημαίνει το όνομα του εστιατορίου πρέπει να σας πούμε ότι προέρχεται από το όνομα ενός παραδοσιακού ιταλικού είδους ζυμαρικού. 

9

Το μενού του εστιατορίου υπογράφει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης και μας προσφέρει μία εξαιρετική γκάμα ορεκτικών, πιάτων και γλυκών υψηλής γαστρονομίας. Μαζί με το φαγητό μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικά κοκτέιλ και μία πολύ καλή λίστα αλκοολούχων ποτών. 

Info

Δευτέρα-Κυριακή 18:00-23:00, Radisson Beach Resort, Δρόμος Δεκέλειας 7041, Λάρνακα. Τηλ: 24721110. 

Loader