Nubila: Όταν η γαστρονομική πανδαισία συναντά ηλιοβασιλέματα σε καλοκαιρινά rooftops

Nubila: Όταν η γαστρονομική πανδαισία συναντά ηλιοβασιλέματα σε καλοκαιρινά rooftops

Πάμε να ζήσουμε αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες

Τόσο η θέα, όσο και τα ξεχωριστά πιάτα, θα κλέψουν τις εντυπώσεις σας. O λόγος για το σικάτο εστιατόριο στην καρδιά του Πρωταρά.

Το Nubila RoofTop Restaurant βρίσκεται κοντά σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Ευρώπης, στον κόλπο Fig Tree, προσφέροντας έτσι την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία σε ένα rooftop με όμορφη βεράντα "ανάμεσα στα σύννεφα" αφού έχει πάρει το όνομά του από το λατινικό "nubila" που σημαίνει "νεφελώδες". 

H ομάδα του Nubila RoofTop Restaurant έχει δημιουργήσει ένα μενού με προσοχή στη λεπτομέρεια με σκοπό να παρέχει ένα εξαίσιο γαστρονομικό ταξίδι στους επισκέπτες του. Προσφέρει μια ποικιλία από premium κρέατα Ιρλανδίας και Αμερικής, όπως Black Angus Ribeye, Picanha,Tomahawk και μεταξύ άλλων, αρκετές επιλογές για τους μη λάτρεις του κρέατος που εντυπωσιάζουν. Oρεκτικά όπως σούπα γκασπάτσο, Black Angus Beef Carpaccio, Pinsa Romana, Βao Buns, Cheese Platters, σαλάτες όπως Burrata, ζυμαρικά όπως Pappardelle Chicken, Pappardelle Cacio e Pepe και πολλά άλλα θα σας αφήσουν πλήρως ικανοποιημένους. Τα steaks αποτελούν το διαμάντι του μενού και συστήνεται ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε. Αν προτιμάτε πιάτα με βάση το ψάρι, το φιλέτο σολομού και γαρίδες στη σχάρα θα αποτελέσουν εξαίρετη επιλογή. 

nubila

Στον ίδιο πήχυ βρίσκεται και το μενού των κρασιών και των αλκοολούχων και μη ποτών.Τα επώνυμα κοκτέιλ, δημιουργημένα από τους έμπειρους mixologists του χώρου, σε συνδυασμό με την απίστευτη θέα της βεράντας και τη ζεστή ατμόσφαιρα, θα σας κάνουν να βιώσετε την απόλυτη καλοκαιρινή χαλαρωτική εμπειρία. 

Πιάτα προσεγμένα και ξεχωριστά που ανταποκρίνονται και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, δροσερά, μοναδικά κοκτέιλ υπογεγεγγραμένα από τους πιο έμπειρους του χώρου, ζεστή φιλοξενία σας περιμένουν σ' ενα Rooftop "ανάμεσα στα σύννεφα". Ο συνδυασμός αυτός θα σας προσφέρει αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες με τους αγαπημένους σας, δημιουργούντας σας έτσι την ανάγκη να επιστρέφετε στην ξεχωριστή ταράτσα, ξανά και ξανά.  

nubila wines

Διεύθυνση: Πρωταρά 62, Παραλίμνι 5296 

Ωράρια: Καθημερινά, 5:30 μ.μ.–1:00 π.μ. 

 

Loader