Ο Αύγουστος είναι ο μήνας Caipirinha και το γιορτάζουμε στο πιο cool rooftop bar της Λάρνακας!

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας Caipirinha και το γιορτάζουμε στο πιο cool rooftop bar της Λάρνακας!

Το cool μπαράκι της πόλης ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για να γιορτάσει το γεγονός!

Η πιο δροσερή ταράτσα της πόλη μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τον Caipirinha Month μαζί της την Πέμπτη 3 Αυγούστου.

Αν δεν ήξερες ότι το δημοφιλές κοκτέιλ Caipirinha έχει τη δική του γιορτή τότε έφταση η στιγμή να βρεθείς στο πιο cool rooftop bar της Λάρνακας για να το μάθεις αλλά και να το γευτείς. 

Το καϊπιρίνια είναι το εθνικό κοκτέιλ της Βραζιλίας, φτιαγμένο με κασάσα, βραζιλιάνικο ρούμι, ζάχαρη και λάιμ. Το ρόφημα παρασκευάζεται ανακατεύοντας τα φρούτα και τη ζάχαρη μαζί και στη συνέχεια προσθέτοντας το λικέρ. Ο Αύγουστος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας αυτού το ποτού και ως ψαγμένο μαγαζί το Cuckoo Rooftop το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. 

Αυτή την Πέμπτη, λοιπόν 3 Αυγούστου, το αγαοημένο μας μπαράκι παρουσιάζει ένα ειδικό μενού για την περίσταση που θα το βρίσκουμε εκεί ολόκληρο τον Αύγουστο με 4 ειδικές εκδοχές καϊπιρίνια στο σέξι μενού του. 

Το Cachaça (κασάσα) γνωστό και ως Brazilian Rum είναι το κύριο απόσταγμα που σχηματίζει το σούπερ δροσιστικό Caipirinha. Tον Caipirinha Month τον φέρνει η Cachaça Yaguara, μια βιολογική Βραζιλιάνα Cachaça, προϊόν πέντε γενεών της παθιασμένης οικογένειας Meneghel στη Βραζιλία.

Ετοιμάσου δροσερές καϊπιρίνια στο πιο όμορφο rooftop bar της πόλης. 

9

 

Loader