Ο Chris Theofanous συναντά το Salt & Fire - Awakening Vol.2 στο Οινοποιείο Τσιάκκας

Ο Chris Theofanous συναντά το Salt & Fire - Awakening Vol.2 στο Οινοποιείο Τσιάκκας

Αυτή η exclusive εμπειρία υπόσχεται μια αξέχαστη μέρα με εκλεκτά πιάτα και κρασιά

Ο Chris Theofanous και το Salt & Fire μας προσκαλούν να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία στο Οινοποιείο Τσιάκκας στο Πελένδρι.

Το Salt & Fire, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Chef Chris Theofanous, θα φιλοξενήσουν το «Awakening» για δεύτερη χρονιά στο Οινοποιείο Τσιάκκας στις 31 Μαρτίου. Αυτή η αποκλειστική εκδήλωση υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία με εκλεκτά πιάτα σε συνδυασμό με εκλεκτά κρασιά.

1

Ο σεφ Chris Theofanous, γνωστός για τη μαεστρία του στους συνδυασμούς γεύσεων, θα επιμεληθεί ένα μενού που θα τονίζει τα εποχιακά συστατικά. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν ένα προσεκτικά διαμορφωμένο μενού με μια σειρά από πιάτα που αναδεικνύουν τα καλύτερα προϊόντα της εποχής, προετοιμασμένα με επιδεξιότητα για να αναδείξουν τη γευστική εμπειρία.

Οι διαθέσιμες επιλογές κρασιών προετοιμάστηκαν προσεκτικά με τα βραβευμένα κρασιά του Οινοποιείου Τσιάκκα, για να ενισχύσουν τις γεύσεις και να προσφέρουν ένα τέλειο συμπλήρωμα στο γαστρονομικό ταξίδι. 2

Το "Awakening" θα επιδείξει την κοινή δέσμευση για γαστρονομική τελειότητα και θα προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Ο σεφ Chris Theofanous είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Μαγειρικών Τεχνών της Ελβετίας (CAAS). Ο Chris κέρδισε τον τίτλο του Chef of the Year στα Cyprus Eating Awards 2020 και του απονεμήθηκε το Χρυσό Καπέλο σεφ το 2023. Έχει μια ξεχωριστή καριέρα που χαρακτηρίζεται από συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης γαστρονομικές προσωπικότητες.

Η Salt & Fire συνεργάζεται με το Οινοποιείο Τσιάκκα για μια ακόμη πολλά υποσχόμενη εμπειρία. Εκεί που οι premium γεύσεις συναντούν τα εκλεκτά κρασιά. 3

 

Loader