Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στο East Asian!

Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στο East Asian!

Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο από τη Digital TV

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, μέσα από την εκπομπή «Ο ακάλεστος», επισκέπτεται με τον... δικό του μοναδικό τρόπο, τα πιο κουλ στέκια της Κύπρου, περιεργάζεται, όπως εκείνος ξέρει, το μενού, συνομιλεί με τους σερβιτόρους, παραγγέλνει ό,τι του γυαλίζει στο μάτι και προτείνει!

Ο Νικόλας Ιωαννίδης αυτή τη φορά πήγε «ακάλεστος» στο East Asian

Με την έθνικ διακόσμηση και τη φιλική ατμόσφαιρα που ξεχωρίζει, στο East Asian θα ανακαλύψεις και θα απολαύσεις ποικιλία από κινεζική και ινδική κουζίνα που θα απογειώσουν το γαστρονομικό σου «ταξίδι».

Ο Νικόλας όπως θα δεις και σε αυτό το επεισόδιο, τίμησε δεόντως τόσο τα ορεκτικά, όσο και τα κυρίως πιάτα. Στο μενού θα βρεις αρκετές επιλογές όπως τα κλασικά αλλά αγαπημένα spring rolls λαχανικών, διάφορα είδη noodles, γαρίδες με σάλτσα σατέι, και διάφορα άλλα που σίγουρα θα σου προσκαλέσουν το ενδιαφέρον για να τα δοκιμάσεις και να τα γευτείς.

«Εννοείται πως πριν φύγει, ο Νικόλας δεν έχασε χρόνο και πλήρωσε αμέσως με την κάρτα της Τράπεζας Κύπρου για να πάρει ακόμα περισσότερους βαθμούς ώστε να τους εξαργυρώσει σε μία από τις 850 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο Καρτών ανταμοιβή. Πληρώστε κι εσείς, όπως ακριβώς ο Νικόλας, με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο Καρτών ανταμοιβή».  

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠEΙΣΟΔΙΟ:

Η εκπομπή "Ο Aκάλεστος " προβάλλεται live κάθε Παρασκευή στις 19:00 στην πλατφόρμα της DIGITAL TV.

Ακολουθήστε τον Ακάλεστο στο Instagram ΕΔΩ.

Loader