Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στο Hungry Deal!

Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στο Hungry Deal!

Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο από τη Digital TV

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, μέσα από την εκπομπή «Ο ακάλεστος», επισκέπτεται με τον... δικό του μοναδικό τρόπο, τα πιο κουλ στέκια της Κύπρου, περιεργάζεται, όπως εκείνος ξέρει, το μενού, συνομιλεί με τους σερβιτόρους, παραγγέλνει ό,τι του γυαλίζει στο μάτι και προτείνει!

Ο Νικόλας Ιωαννίδης αυτή την εβδομάδα πήγε «ακάλεστος» στο Hungry Deal

Το «Hungry Deal», που από τα τέλη του φετινού καλοκαιριού ξεκίνησε να αλλάζει τα δεδομένα στη street food κουλτούρα και μετά τις πρώτες άκρως επιτυχημένες «special εμφανίσεις» του σε διάφορα φεστιβάλ, βρίσκεται τώρα σε «μόνιμο» location στη Λευκωσία, για να κάνει τα πιο γευστικά deals με την πείνα μας! Από τον εξωτερικό χώρο του Καφενείου Wild στη Λεωφόρο Λυκαβητού 16, στη Μακεδονίτισσα, και μία ανάσα, κυριολεκτικά, από τους φοιτητές της περιοχής και όχι μόνο, το Hungry Deal βρίσκεται καθημερινά (εκτός Δευτέρες) στη διάθεση των απανταχού street food lovers για να απολαύσουν την πιο ενδιαφέρουσα γαστρονομική εμπειρία στην πιο ιδιαίτερη καντίνα της πόλης!

Προσφέρει λαχταριστό, φρέσκο street food άλλου επιπέδου σε ένα μοντέρνο βανάκι που βρήκε στέγη και γεμίζει νοστιμιές την πόλη.

Θα απολαύσεις ένα μενού που έχει αμέτρητες επιλογές, από ζουμερά burger, ιδιαίτερα hot dog με crispy κρεμμυδάκι και τη «μυστική» Hungry Deal σος. Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε και τις θρυλικές τηγανητές πατάτες που λάτρεψε και ο Νικόλας.

Στο μενού θα βρεις επίσης και vegetarian επιλογές.

Πληροφορίες:

·      Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή 18:00-23:00

·      Διεύθυνση: Λεωφόρο Λυκαβητού 16, Μακεδονίτισσα, Λευκωσία

·      Τηλ.: 95 179947

·Facebook: HungryDeal

· Instagram: HungryDeal

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠEΙΣΟΔΙΟ:

Η εκπομπή "Ο Aκάλεστος " προβάλλεται live κάθε Παρασκευή στις 19:00 στην πλατφόρμα της DIGITAL TV.

Ακολουθήστε τον Ακάλεστο στο Instagram ΕΔΩ.

Loader