O σεφ Χριστόφορος Πέσκιας έφτιαξε healthy επιλογές για τα COFFEEHOUSE

O σεφ Χριστόφορος Πέσκιας έφτιαξε healthy επιλογές για τα COFFEEHOUSE

Για όσους ψάχουν εύκολες και υγιεινές επιλογές για γρήγορο σνακ ή μεσημεριανό

Τα σνακ και σάντουιτς της COFFEEHOUSE μόλις έγιναν Fresh n Refreshed με νόστιμες και υγιεινές προσθήκες από τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια, επικεφαλής της ομάδας snacking COFFEEHOUSE.

Οι νέες πεντανόστιμες προτάσεις δια χειρός του καταξιωμένου σεφ, που για ακόμη μία φορά έχει κάνει τα μαγικά του, θα ταξιδέψουν τους φίλους της 1ης Κυπριακής αλυσίδας καφέ σε νέες Μεσογειακές γευστικές περιπέτειες. 

Σάντουιτς και pastries για κάθε ώρα της ημέρας με παραδοσιακές γευστικές πινελιές από την Ελλάδα και την Κύπρο μέχρι την Ιταλία και την Ισπανία. 

  1

Αυτή τη φορά ο σεφ και η γαστρονομική ομάδα της COFFEEHOUSE προτείνουν αγαπημένα μεσογειακά υλικά και διάφορα εκλεκτά ψωμιά όπως focaccia, pretzel και mezzaluna, σε ευφάνταστες συνταγές με παστράμι, σαλάμι Νάπολι, μορταδέλα αλλά και χορτοφαγικές επιλογές με αβοκάντο, καρύδια, φέτα και ελιές, ενώ οι χειροποίητες σάλτσες και τα διαλεκτά συνοδευτικά θα δώσουν στο σάντουιτς σου γκουρμέ πινελιές από βασιλικό, πικαλίλι και πολύχρωμο σπιτικό slaw.

 

PESKIAS

Για πρωινό ή ένα γρήγορο σνακ οι προσθήκες στα pastries θα ταιριάξουν απόλυτα με το morning coffee ritual σου, ενώ οι νέες premium, mini και κλασικές επιλογές της refreshed γκάμας σάντουιτς, θα κερδίσουν την καρδιά και το στομάχι σου για το μεσημεριανό διάλειμμα και όχι μόνο. 

Τα νέα ολόφρεσκα σάντουιτς και pastries προσφέρονται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα COFFEEHOUSE σε Κύπρο και Ελλάδα. 

 

Loader