Ο Σταυρής Γεωργίου αναζητεί μάγειρες για το πρώτο του εστιατόριο - Δείτε το λογότυπο

Ο Σταυρής Γεωργίου αναζητεί μάγειρες για το πρώτο του εστιατόριο - Δείτε το λογότυπο

Ο νεαρός Κύπριος σεφ ετοιμάζεται πυρετωδώς για να στήσει την ομάδα της κουζίνας του δικού του μαγαζιού

Ο Στάυρος ή όπως τον αγαπήσαμε ο Σταυρής Γεωργίου αυτή την περίοδο ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο, δικό του εστιατόριο κι έτσι πέραν από σεφ θα είναι πια και επιχειρηματίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Avant Garde ο δημοφιλής σεφ αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες του επιχειρηματικού και επαγγελματικού του μέλλοντος λέγοντας πως θα πρόκειται για ένα χώρο που θα βρίσκεται στη γενέτειρά του την Λάρνακα, θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό στις αρχές του 2024,  το όνομα του εστιατορίου που θα είναι Stavris Kitchen και όσον αφορά το μενού και την κουζίνα θα μας κρατήσει λίγο ακόμα σε αγωνία ενώ αποκάλυψε πως θα υπάρχουν σαφείς αναφορές και πινελιές από την κυπριακή κουζίνα. 

Όσον αφορά στην αισθητική και τη διακόσμηση του νέου εστιατορίου θα αντικατοπτρίζεται, όπως μας είπε, μια πτυχή της προσωπικότητας του ενώ όσον αφορά το λογότυπο του ονόματος, θα είναι σε χρώματα κίτρινο με μαύρο. 

Σήμερα, σε στόρι που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο νεαρός σεφ ανακοίνωσε πως αναζητά μάγειρες όλως των επιπέδων που θα στελεχώσουν το πρώτο του εστιατόριο. 

Στο στόρι είδαμε για πρώτη φορά και το λογότυπο του εστιατορίου που είναι σε κίτρινο και μαύρο χρώμα. 

9

Ακόμα από την σελίδα του στο Facebook πήραμε μια πρώτη γεύση από το δημιουργικό της εικόνας του νέου εστιατορίου με τον ίδιο τον Σταυρή πια ιδιοκτήτη. 

9

9

Loader