Ο Σταυρής Γεωργίου ανοίγει το δικό του εστιατόριο και αυτό είναι το όνομά του

Ο Σταυρής Γεωργίου ανοίγει το δικό του εστιατόριο και αυτό είναι το όνομά του

Ο ταλαντούχος Κύπριος σεφ αποκάλυψε μερικές από τις λεπτομέρειες του δικού του χώρου εστίασης

Ο Σταυρής Γεωργίου έγινε ιδιαίτερα αγαπητός και νγωστός μέσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι μαγειρικής Master Chef κερδίζοντας μάλιστα τη δεύτερη θέση. Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί. Προχώρησε, δούλεψε, παρουσιάζει τη δική του εκπομπή στην τηλεόραση, συνεργάζεται με επιτυχημένα εστιατόρια, έχει δημιουργήσει το δικό του label και υπογράφει τα μενού σε δημοφιλείς χώρους.

Πρόσφατα, η Avant Garde συνάντησε τον ταλαντούχο Κύπριο σεφ για μία συνέντευξη. Ανάμεσα σ' άλλα ο Σταυρής μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και μας αποκάλυψε πως σύντομα ένας από τους στόχους του γίνεται πραγματικότητα. 

Ο Σταυρής αποκάλυψε πώς αρχές του 2024 το πρώτο, δικό του εστιατόριο που θα βρίσκεται στη γενέτειρά του την Λάρνακα, θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό ενώ αυτή την περίοδο εργάζεται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση των εργασιών του χώρου αυτού. Μιλώντας στην δημοσιογράφο Μαρία Πρατσή εκμυστηρεύτηκε το όνομα του εστιατορίου που θα είναι Stavris Kitchen. Όσον αφορά το μενού και την κουζίνα θα μας κρατήσει λίγο ακόμα σε αγωνία ενώ αποκάλυψε πως θα υπάρχουν σαφείς αναφορές και πινελιές από την κυπριακή κουζίνα. 

9

Όσον αφορά στην αισθητική και τη διακόσμηση του νέου εστιατορίου θα αντικατοπτρίζεται, όπως μας είπε, μια πτυχή της προσωπικότητας του ενώ όσον αφορά το λογότυπο του ονόματος, θα είναι σε χρώματα κίτρινο με μαύρο. 

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε δημιουργικά, νόστιμα πιάτα που θα απογειώνουν τα προϊόντα του τόπου μας με έμφαση στην γαστρονομία της χώρας μας. 

Αναμένουμε λοιπόν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες. 

Διάβασε ολόκληρη την συνέντευξη του Σταυρή Γεωργίου ΕΔΩ 

Loader