Το Οινοποιειο Τσιάκκας διοργανώνει το Φεστιβάλ Νύχτες Οινογαστρονομίας 2023

Το Οινοποιειο Τσιάκκας διοργανώνει το Φεστιβάλ Νύχτες Οινογαστρονομίας 2023

Τρεις μαγευτικές βραδιές σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία με υψηλή γαστρονομία, κρασί και μουσική

Το Οινοποιείο Τσιακκας στο Πελέντι μας υποδέχεται στην πανέμορφη αυλή του για τρία πολύ ξεχωριστά βράδια με μουσική, καλό φαγητό και κρασί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νύχτες Οινογαστρονομίας που διοργανώνει.

Για τρία διαφορετικά Σάββατα στα τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου θα ζήσουμε εκεί μοναδικές εμπειρίας οινογαστρονομίας και διασκέδασης. 

7

Για το πρώτο Σάββατο 20 Μαΐου ( 7.00 – 11.00),  οι ταλαντούχοι The Fabulous Dillingers,  θα σας κρατήσουν σε κίνηση με την απολαυστική Swing μουσική τους. Είτε είστε λάτρεις χορευτές του Lindy Hop, είτε απλά σας αρέσει να κινείστε στον ρυθμό του Swing, αυτή είναι μια βραδιά που δε θα θέλατε να χάσετε. 

Αφού απολαύσετε την υπέροχη θέα των αμπελώνων στις πλαγιές του Τροόδους, σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε την κάβα του Οινοποιείου   που ειδικά για τη βραδιά αυτή μετατρέπεται σε μια γκαλερί τέχνης με έργα των Άριστος Χριστοφόρου, Άντρια Πέτρου, Μαρία Μιχαήλ, Έλενα Αντόρκα, Πάμπος Στυλιανίδης, Roswitha Lobnique και Ιφιγένεια Παπαγεωργίου. 

Καθώς απολαμβάνετε τη μουσική, αφεθείτε στους  λαχταριστούς συνδυασμούς εδεσμάτων και οίνου που ετοίμασαν ειδικά για τη βραδιά  οι έμπειροι Σεφ του εστιατορίου  Τα  Κοκαλάκια και ο καταξιωμένος οινολόγος μας Ορέστης Τσιάκκας . Ένας συνδυασμός που υπόσχεται μια απολαυστική ποικιλία εδεσμάτων, άψογα συνδυασμένα με τις   προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες των κρασιών του Οινοποιείου. 

Ημερομηνία: Σάββατο 20 Μαΐου 2023  

Ώρα: 18:00 - 21:00

Είσοδος: 13 ευρώ (δεν περιλαμβάνει εδέσματα και κρασί)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προαγοράστε τα εισιτήρια σας στο: www.tsiakkaswinery.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

7

Το δεύτερο Σάββατο 27 Μαΐου, υπόσχεται μια βραδιά αφιερωμένη στην Κυπριακή Πολιτιστική Κληρονομιά, όχι για να αναβιώσει αλλά για να ζωντανέψει τον πλούσιο πολιτισμό της Κύπρου με τη μουσική, τον χορό, το φαγητό και το κρασί της Κύπρου. 

Αφού απολαύσετε την υπέροχη θέα των αμπελώνων στις πλαγιές του Τροόδους, σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε την κάβα του Οινοποιείου και στο καλοβαλμένο οινομουσείο. Εκεί θα γνωρίσετε τα κυπριακά παραδοσιακά εργαλεία και αγγεία της παραγωγής του κρασιού στα παλαιότερα χρόνια. 

Το Οινοποιείο Τσιάκκας με σεβασμό στη βαθιά ριζωμένη οινική κυπριακή κληρονομιά των 5000 χρόνων, επιλέγει γι΄ αυτή την εκδήλωση τις καλύτερες γηγενείς ποικιλίες. Ο Οινολόγος μας Ορέστης Τσιάκκας συνεργάζεται με τον Σεφ Τζακ Γιαννάκου του Bistrot 55 ο οποίος είναι υπεύθυνος για το μενού. Ο Τζακ Γιαννακού υπόσχεται ένα γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις του νησιού, με μια μοντέρνα πινελιά και ο Ορέστης Τσιάκκας συνδυάζει τις παραδοσιακές «πειραγμένες» γεύσεις με τις πολύπλοκες γηγενείς ποικιλίες. 

Στη σκηνή για αυτή τη βραδιά ανεβαίνουν οι ταλαντούχοι Βύρωνας Πότσος και Αρίστη Πουλλή, οι οποίοι θα κάνουν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο με αυθεντικές και νοσταλγικές κυπριακές μελωδίες. Ετοιμαστείτε να χορέψετε όπως μόνο εσείς ξέρετε! 

Την ιδιαίτερη νότα στη βραδιά θα δώσει ο «Χορευτικός Όμιλος Πανεπιστημίου Κύπρου». Είναι οι στιγμή που μέσα από τα χορευτική τους δεινότητα θα ζωντανέψουν και θα εκφράσουν για όσους είναι Κύπριοι και για όλους όσους θέλουν να νιώσουν Κύπριοι, ιδιαίτερα συναισθήματα! 

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Ώρα: 19:00 -23:00

Είσοδος: 13 ευρώ (δεν περιλαμβάνει εδέσματα και κρασί)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προαγοράστε τα εισιτήρια σας στο: www.tsiakkaswinery.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 

9

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε - για την τελευταία εκδήλωση του φεστιβάλ «ΝΥΧΤΕΣ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΜΙΑΣ ΜΑΙΟΣ 2023»- το Retro Party! Μια αξέχαστη βραδιά με χορό και διασκέδαση όσο αντέχετε. Στοχεύουμε σε ένα αλησμόνητο γλέντι τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τον ενθουσιασμό. 

Ο γνωστός σε όλους Dj ‘Ηλιας θα μας ανεβάσει την διάθεση, με ήχους που θα σας ταξιδέψουν στις καλύτερες επιτυχίες των 80s, 90s και 00s και θα σας προκαλούν να χορέψετε και να διασκεδάσετε. 

Ο Σεφ Τζακ Γιαννάκου του Bistrot 55 θα για άλλη μια βραδιά θα παρουσιάσει με την ευφάνταστη μοντέρνα πινελιά του, γεύσεις εμπνευσμένες από την Κύπρο. Ο Οινολόγος Ορέστης Τσιάκκας, που θα επιμεληθεί τη δημιουργία της λίστας κρασιών, θα φροντίσει να συνοδεύουν αρμονικά τις γεύσεις. 

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο αγαπημένος μας μπάρμαν ο Ιωάννης Ιωάννου, θα ετοιμάζει signature cocktails που θα σας φτιάξουν τη διάθεση για χορό και πάρτι. Η σκηνή θα είναι δική σας και των φίλων σας για να αναδείξετε τις καλύτερες χορευτικές σας ικανότητες και να καταπλήξετε. Το απόλυτο πάρτι για να γιορτάσουμε το τέλος του Φεστιβάλ. 

Σάββατο 03 Ιουνίου 2023

Ώρα: 19:00 -23:00

Είσοδος: 15 ευρώ( δεν περιλαμβάνει εδέσματα και κρασί)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προαγοράστε τα εισιτήρια σας στο: www.tsiakkaswinery.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 

Loader