Όταν η Dubai Chocolate εμπνέει τους Κύπριους

Όταν η Dubai Chocolate εμπνέει τους Κύπριους

Από κρουασάν μέχρι κρέπα

Η Dubai Chocolate έχει κατακτήσει την Κύπρο, φέρνοντας νέες γεύσεις και δημιουργικές ιδέες στα τοπικά ζαχαροπλαστεία. Η γλυκιά έμπνευση από το Ντουμπάι έχει οδηγήσει στη δημιουργία μοναδικών γλυκών που κλέβουν την παράσταση.

Κρουασάν Habibi: Το Giraffe Deli Brunch & Espresso στη Λευκωσία σας προσκαλεί να δοκιμάσετε το απολαυστικό κρουασάν Habibi, που έχει γίνει το αγαπημένο πολλών. Είναι διαθέσιμο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Κρέπα Dubai Deluxe: Αν αγαπάτε τη Dubai Chocolate, πρέπει να δοκιμάσετε τη νέα sushi κρέπα Dubai Deluxe στο Pahit-Ice Dekelia. Αυτή η μοναδική δημιουργία συνδυάζει γεύσεις από παγωτό, φιστίκι και kunafe, προσφέροντας μια αυθεντική καλοκαιρινή αίσθηση στη Λάρνακα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το ξεχωριστό γλυκό και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που συνδυάζει το παγωτό με τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις του Ντουμπάι.

Απολαύστε τις νέες γεύσεις που έχουν εμπνεύσει οι γλυκές δημιουργίες από το Ντουμπάι και ανακαλύψτε πώς μπορούν να μεταμορφώσουν την κυπριακή γαστρονομική σκηνή.

Δοκιμάστε τα μοναδικά αυτά γλυκά και νιώστε τις καλοκαιρινές δονήσεις στην καρδιά της Κύπρου.

Loader