Πάμε για πίτσα στο νέο καφέ στην πλατεία ενός από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Κύπρου

Πάμε για πίτσα στο νέο καφέ στην πλατεία ενός από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Κύπρου

Ένα νέο στέκι στο χωριό που υπόσχεται καλό καφέ, πίτσα, κούπες, μπουγάτσα και μηλόπιτα

Οι εξορμήσεις στην ορεινή Κύπρο είναι υπέροχες σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Η άνοιξη όμως έχει να μας προσφέρει τόσες πανέμορφες εικόνες από τις διαδομές με την φύση να ανθίζεις και να φτιάχνει μαγικά τοπία.

Ένας νέος χώρος έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην κεντρική πλατεία της πανέμορφης Κυπερούντας και είναι μία καλή αφορμή για μία εξόρμηση μέχρι το κεφαλοχώρι της Πιτσιλιάς. 

Πρόκειται για ένα χαριτωμένο καφέ, με χαμογελαστούς ανθρώπους έτοιμο να σε εξυπηρετήσουν. Το καφέ πήρε το όνομά του από την... πλατεία για αυτό και ονομάζεται "Στην Πλατεία". Ένας ζεστός χώρος που περηφανεύεται για τον καλό καφέ του ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού του τα τοπικά κρασιά της περιοχής που φημίζεται για αυτά. 

Το μαγαζί σερβίρει νόστιμη πίτσα που μπορείς να την παντρέψεις με κρασάκι, νόστιμες κούπες, μπουγάτσα και φυσικά σπιτική μηλόπιτα με φημισμένα μήλα της Κυπερούντας. 

9

Η ανανεωμένη πλατεία Κυπερούντας τώρα διαθέτει τον δικό της χώρα όπου μπορείς να βρεθείς εκεί όλες τις ώρες της ημέρας ειδικά το σαββατοκύριακο για να περάσεις όμορφες στιγμές με την παρέα σου για καφέ, κρασάκι και άλλες νοστιμιές που διαθέτει το καφέ. 

Facebook ΕΔΩ 

Loader