Pinolo: Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την ιταλική κουζίνα

Pinolo: Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την ιταλική κουζίνα

Αφεθείτε στην αίσθηση της γεύσης κι ελάτε σε επαφή με την ιταλική παράδοση και κουλτούρα

«Pinolo» στα ιταλικά σημαίνει «κουκουνάρι» και είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συστατικά της ιταλικής κουζίνας. O λόγος για το ομώνυμο εστιατόριο, που θα σας προσφέρει την απόλυτη Ιταλική εμπειρία σ’ ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Στο Pinolo ένα ιταλικό γεύμα σημαίνει ευτυχία, φίλους και οικογένεια, αγάπη και απαλό κρασί γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο μοναδικές γεύσεις και φαντασία. H ομάδα της κουζίνας είναι περήφανη για τα χειροποίητα ζυμαρικά και την πίτσα της, αφού είναι φτιαγμένα με εξειδικευμένες τεχνικές και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

πιτσα

Καθημερινός στόχος τους αποτελεί η προσφορά ενός μαγικού γευστικού ταξιδιού κατευθείαν στην Ιταλία. Αφεθείτε στο πλούσιο μενού τους με μια απολαυστική επιλογή από βιολογικά ιταλικά συστατικά και προϊόντα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης. Από το δημοφιλές μας arancini μέχρι τα εκλεκτά κύρια πιάτα, και με αποκορύφωμα τη γλυκιά απόλαυση του Babà Napoletano, απολαύστε τις γεύσεις της Ιταλίας στα καλύτερά τους.

Τα όμορφα στρωμένα τραπέζια, διακοσμημένα με γήινα χρώματα, και το φιλικό προσωπικό δημιουργούν μια ανάλαφρη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, διατηρώντας παράλληλα τον απόλυτο επαγγελματισμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια για να καλύψουν κάθε ανάγκη και προτίμηση.

Στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το πάθος και την τεχνογνωσία των σεφ καθώς ανοίγουν επιδέξια τη ζύμη της πίτσας και την ψήνουν στον ξυλόφουρνο. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε καθώς τα ζυμαρικά μας φλαμπέ ταλιολίνι τελειώνουν ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, μέσα στο κοίλωμα ενός τυριού παρμεζάνας 24 μηνών, δημιουργώντας ένα μοναδικό και σαγηνευτικό θέαμα.

πινολο

Ξεκινήστε ένα αξιοσημείωτο γαστρονομικό ταξίδι για να απολαύσετε μια πραγματικά αυθεντική ιταλική γευστική εμπειρία. 

Πηγή φωτογραφιών

Loader