Porto Ydra: Μία γαστρονομική εμπειρία που κλέβει την παράσταση στη σκηνή της Λεμεσού

Porto Ydra: Μία γαστρονομική εμπειρία που κλέβει την παράσταση στη σκηνή της Λεμεσού

Ένα εστιατόριο που συνδυάζει τη γευστική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών με τη χαλαρή και θετική ατμόσφαιρα

Το μενού του εστιατορίου εξελίσσεται ανάλογα με τις εποχές, με πρωταγωνιστές τα λαχανικά, τα άγρια ​​ψάρια και τα θαλασσινά, να αναδεικνύονται στην καλύτερή τους εκδοχή μέσα από το πέπλο της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Η σχολαστική προσοχή στις λεπτομέρειες που δείχνουν τα άτομα της ομάδας είναι προμελετημένη, αφού είναι έκδηλη στο πιάτο. Ελαιόλαδο, γαύρος, βούτυρο, θαλασσινό αλάτι, όλα συνδυάζονται άψογα διατηρώντας την ιδανική ισορροπία γεύσεων, αλλά και την κουλτούρα και τη θαλπωρή του “οικογενειακού τραπεζιού”.

Μπορείτε να επιλέξετε από μία γκάμα ψαριών και θαλασσινών όπως καραβίδες, αστακό, στρείδια, γαρίδες καλαμάρι, λαβράκι και πολλά άλλα. Αλοιφές, ταρτάρ, καρπάτσιο, φρέσκα λαχανικά με μυρωδιές ελληνικής κουζίνας σας περιμένουν να τα γευτείτε. 

Ενώ το εστιατόριο προσφέρει μια γευστική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, την ίδια ώρα διατηρει μια δροσερή, χαλαρή και ελαφρώς funky ατμόσφαιρα. Η χαρακτηριστική παρουσίαση των ψαριών, οι εντυπωσιακές επιλογές κρασιών και οι funk και soul μελωδίες σε συνδυασμό με τα vintage vibes του χώρου και τα κομψά σερβίτσια στην τραπεζαρία, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και καθηλωτική εμπειρία.

Δευτέρα με Παρασκευή: 17:00 - 00:00

Σαββατοκυρίακο: 12:00 - 00:00

Πηγή φωτογραφιών  

Loader