Πρώτη εικόνα από το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο ξενοδοχείο Four Seasons

Πρώτη εικόνα από το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο ξενοδοχείο Four Seasons

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef υπογράφει το μενού του νέου εστιατορίου του πολυτελούς ξενοδοχείου της Κύπρου

Ένα από τα κορυφαία, πολυτελή ξενοδοχεία της Κύπρου, το Four Seasons που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού βρήκε στο πρόσωπο του Έκτορα Μποτρίνι τον σεφ που θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μενού υψηλών επιδόσεων για το νέο εστιατόριο που ετοιμάζει.

Όπως είχαμε ξαναγράψει  ο διάσημος Ελληνοϊταλός σεφ έρχεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Four Seasons υπογράφοντας το μενού του νέου και ανανεωμένου ξενοδοχείου της Λεμεσού

Μέσω ενός δελτίου Τύπου το ξενοδοχείο Four Season μας ενημέρωσε πως έπειτα από ανανέωση των χώρων του επιστρέφει και ανοίγει τις πόρτες του για τη νέα σεζόν στις 3 Απριλίου. 

7

Το δελτίο Τύπου συνόδευε και μία πρώτη εικόνα από νέο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι. Μία εικόνα που μας παρουσιάζει την είσοδο του ξενοδοχείου το οποίο αναμένεται να ανοίξει μέσα στην Άνοιξη του 2023. 

Στο κορυφαίο γαστρονομικό σκηνικό του Four Seasons, έρχεται να προστεθεί μια νέα πρόταση που θα μας μυήσει στην Ιταλική κουζίνα. Ο πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι σε μια αποκλειστική συνεργασία με το Four Seasons, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες στο ολοκαίνουργιο Ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Πρόκειται για ένα cozy και φινετσάτο εστιατόριο, σε casual comfort εκδοχή, όπου ο Ελληνοϊταλός βραβευμένος με αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι θα μας εντυπωσιάσει με γεύσεις και αρώματα της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας, δοσμένα με μια μοντέρνα προσέγγιση.  

Loader