Ψάχνετε μερακλήτικους μεζέδες της σχάρας στην πρωτεύουσα;

Ψάχνετε μερακλήτικους μεζέδες της σχάρας στην πρωτεύουσα;

Στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου ετοιμάζουν μεζέδες για αυστηρά μερακλήδες

Το εστιατόριο “Οδόφραγμα” βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, γι’ αυτό και πήρε αυτό το όνομα. Ο χώρος ήταν ένα γκαράζ και το 2016 μετατράπηκε σε ταβέρνα. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από το λυόμενο φυλάκιο της Αστυνομίας και ο χώρος περικυκλώνεται από τα ψηλά κυπαρίσσια της περιοχής.

 Η ταβέρνα εμπνέει ατμόσφαιρα οικειότητας, αφού ο χώρος είναι με τέτοιο τρόπο διαρρυθμισμένος που η αυλή θυμίζει γραφική ταβέρνα χωριού. Σε συνδυασμό με το “ζεστό” σέρβις, νιώθει κανείς μεμιάς ευπρόσδεκτος.

Η ταβέρνα έχει ένα μεγάλο εσωτερικό χώρο, ο οποίος φιλοξενεί μουσικές βραδιές, γεγονός που μπορείτε να συνδυάσετε μία έξοδο καλού φαγητού, αλλά και μιας μουσικής διασκέδασης.

Η ταβέρνα σερβίρει σε στυλ παλιού καφενέ με είδη σχάρας, μεζέδες και οφτό κλέφτικο στο πήλινο. Οι μερίδες είναι αρκετά “γενναιόδωρες”, ενώ το φαγητό πεντανόστιμο. Υπάρχουν επίσης χορτοφαγικές επιλογές κυπριακής κουζίνας. Όλα τα πιάτα σχεδόν είναι ψημένα στα κάρβουνα. Η γευστική απόλαυση ολοκληρώνεται με παραδοσιακά επιδόρπια που δεν περνούν απαρατήρητα.

οδοφραγμα ταβερνα

Η ταβέρνα παρέχει υπηρεσίες για πάρτυ, βαφτίσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις ατόμων, όπως επίσης και υπηρεσίες ντελίβερι/take away. 

ταβερνα

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 99 657270

Καθημερινά: 19:00 - 12:00

Αντρέα Κάρυου, ‘Αγιος Δομέτιος, Λευκωσία

 

Πηγή φωτογραφιών

Loader