Ρωτήσαμε τους αγαπημένους food bloggers ThemosEats πού θα φάμε το καλύτερο sushi στην Κύπρο

Ρωτήσαμε τους αγαπημένους food bloggers ThemosEats πού θα φάμε το καλύτερο sushi στην Κύπρο

Και όχι μόνο!

Αν τους ακολουθείς ήδη, γνωρίζεις πολύ καλά τη δουλειά τους και κυρίως πόσο πολύ αγαπάνε το καλό value for money φαγητό.

Οι food bloggers ThemosEats, ή αν προτιμάτε ο Θέμος και η Άννα, καθημερινά μας ενημερώνουν μέσα από το account τους για τα καλύτερα εστιατόρια στην Κύπρο, ενώ παράλληλα δίνουν tips και συμβουλές για το πού να πάμε και τι να δοκιμάσουμε. 

Οι αγαπημένοι foodies επισκέφτηκαν πριν λίγο καιρό την Μαρίνα Αγίας Νάπας για να δοκιμάσουν, όπως μας ενημέρωσαν από το account τους, μερικά από τα καλύτερα sushi του νησιού, αλλά και πιάτα διαφορετικά με διεθνείς επιρροές, από το Le Deli Robuchon. 

Στο Sushi Yama Θέμος και Άννα μυήθηκαν στον κόσμο του αυθεντικού sushi για το οποίο φημίζεται το δημοφιλές ιαπωνικό εστιατόριο της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Όπως είδαμε από τις αναρτήσεις τους δεν ήξεραν τι να πρωτοδιαλέξουν, γι’ αυτό και μάλλον αποφάσισαν να δοκιμάσουν απ’ όλα, παραγγέλνοντας σχεδόν όλο το μενού. Οι έμπειροι foodies έμειναν άναυδοι από την ποιότητα, την ποικιλία, τα αγνά υλικά και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του Sushi Yama, ενώ σχολίασαν την καλαισθησία, τη φιλική ατμόσφαιρα του χώρου και φυσικά την άψογη εξυπηρέτηση. Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να μας ενημερώσουν και για τα εξαιρετικά signature cocktails που δοκίμασαν, και που μαζί με το φαγητό είναι ένας σοβαρός λόγος για να επιστρέψουν! 

11

22

33

Οι δημοφιλείς foodies ωστόσο δεν έμειναν μέχρι εκεί, συνεχίζοντας την εξερεύνησή τους στα εστιατόρια της Μαρίνας Αγίας Νάπας, με το Le Deli Robuchon. Αλλάζοντας εντελώς γεύσεις και φιλοσοφία, Θέμος και Άννα λάτρεψαν τη σαλάτα με burrata, ντομάτα και pesto, ενώ ερωτεύτηκαν το λαχταριστό βοδινό φιλέτο. Οι foodies δεν παρέλειψαν φυσικά να δοκιμάσουν και μερικά από τα μοναδικά επιδόρπια που δημιουργεί αποκλειστικά το Le Deli, με την Άννα να επιλέγει ένα λαχταριστό μιλφέιγ και τον Θέμο ένα γευστικό fraisier.

4

4

5

66

 

Loader