Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα φαλάφελ και ο καλύτερος τόπος να το γιορτάσετε βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού στο Karmela

Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα φαλάφελ και ο καλύτερος τόπος να το γιορτάσετε βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού στο Karmela

Πού να φάτε το καλύτερο μεσημεριανό

Το εστιατόριο Karmela βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού και αποτελεί σύγχρονο μεσογειακό εστιατόριο που προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή από αγαπημένα πιάτα με μοναδικά twist.

 

2

Η Moran Iter (Mori), η οραματίστρια πίσω από τo Karmela, μαγειρεύει στο εστιατόριο λες και φιλοξενεί στο δικό της σπίτι καλεσμένους, που λατρεύουν την μαγειρική της γι’ αυτό και αυτοί επιθυμούν να επιστρέφουν πίσω για να γεύονται ξανά αυτή την γαστρονομική εμπειρία. Άλλωστε όπως λέει η ίδια το Karmela είναι το αγαπημένο της μαγειρικό εγχείρημα. 

 

1

 

Τα εκθαμβωτικά πιάτα  που αναδύονται από την κουζίνα, συμπληρώνουν σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον που αποπνέει στυλ, ποιότητα και φρεσκάδα. Τα πιάτα που έχουν διαφορετική μορφή από τη γνωστή θα σας μείνουν αξέχαστα, ενώ η απόλυτη φροντίδα του service θα σας συνεπάρει. 

Τα πιάτα παρασκευάζονται επί τόπου από τις καλύτερες πρώτες ύλες, πάντα με γνώμονα την ευχαρίστηση στον ουρανίσκο των επισκεπτών. 

4

Το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία από μεσογειακά αγαπημένα πιάτα όπως τάπας, σαλάτες, μεγάλη ποικιλία από σουβλάκια κι άλλα ψητά, αλλά την παράσταση κλέβουν τα πιάτα “υπογραφής” του εστιατορίου, τα οποία δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Όταν το επισκφθείτε "επιβάλλεται" να δοκιμάστε τα σνίτσελ, τους χούμους, το sabich, το shawarma κουνουπίδι και φυσικά τα μοναδικά φαλάφελ!

Τα κύρια πιάτα μπορούν να συμπληρωθούν έντεχνα με υπέροχα ορεκτικά ζεστά και κρύα, που θα απογειώσουν τις γεύσεις!

Το εστιατόριο διαθέτει υπηρεσίες delivery μέσω γνωστών πλατφόρμων, take away και φυσικά dine in.  

Ωράρια: Δευτέρα - Σάββατο | 10:00 - 21:30

 

 

Loader