Ταβέρνα “Τόχνη”: Η γαστρονομική αριστεία και η γαλήνια ατμόσφαιρα δημιουργούν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία

Ταβέρνα “Τόχνη”: Η γαστρονομική αριστεία και η γαλήνια ατμόσφαιρα δημιουργούν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία

"Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας"

Για πάνω από 20 χρόνια, η ταβέρνα “Τόχνη” προσφέρει εμπειρίες απαράμιλλης παραδοσιακής κυπριακής κουζίνας με έμφαση στην ποιότητα.

Η Ταβέρνα Τόχνη έχει την δυνατότητα να ταξιδεύει γαστρονομικά τους επισκέπτες της, στις ζωντανές γεύσεις της κυπριακής κουζίνας. 

Φωλιασμένη στην καρδιά ενός γραφικού χωριού, η ταβέρνα προσφέρει μια γοητευτική βεράντα στον κήπο, όπου μπορείτε να δειπνήσετε απολαμβάνοντας μια μαγευτική θέα.

Από τη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα του χώρου, θα σας υποδεχτούν με ζεστή φιλοξενία και μια αυθεντική γεύση της Κύπρου.

τοχνη 2

 Απολαύστε παραδοσιακά πιάτα που παρασκευάζονται με τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά, επιδέξια φτιαγμένα για να αναδείξουν την πλούσια κληρονομιά και τις ποικίλες επιρροές της κυπριακής γαστρονομίας.

Είτε απολαμβάνετε τα ζουμερά ψητά κρέατα, τα φρέσκα θαλασσινά ή τα απολαυστικά πιάτα μεζέδων, κάθε μπουκιά θα σας μεταφέρει στις ηλιόλουστες ακτές αυτού του μεσογειακού παραδείσου. 

Το μυστικό της ομάδας είναι ότι μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα ποιοτικά τοπικά υλικά, που καλλιεργούνται κάτω από τον Κυπριακό ήλιο. Ως εκ τούτου προσφέρουν εποχιακές σπεσιαλιτέ ανάλογα με το τι είναι διαθέσιμο, είτε πρόκειται για λαχανικά είτε για ψάρι.

Τηλέφωνο: 357 99 563 299

Intagram Tavern.tochni

τοχνη

Πηγή φωτογραφιών

Loader