Τελικά ο έρωτας από που περνάει; Γευματίστε στο Παραγάδι την ημέρα των ερωτευμένων!

Τελικά ο έρωτας από που περνάει; Γευματίστε στο Παραγάδι την ημέρα των ερωτευμένων!

Αν η σχέση σου με τη γεύση είναι σχεδόν ερωτική, τότε έχω να σου προτείνω τον απόλυτο προορισμό. Και μη φοβάσαι οι δρόμοι είναι σπαρμένοι με τριαντάφυλλα!

Να γιορτάσει κάποιος τον Άγιο Βαλεντίνο, μπορεί και να θεωρηθεί λίγο πασέ. Για μένα δεν είναι, γιατί στο κάτω - κάτω μια μέρα στις 366 αξίζεις και εσύ και ο σύντροφός σου να γιορτάσετε με ησυχία, ρομαντικά και πάνω από νόστιμα πιάτα τη μέρα του Έρωτα. Στο Παραγάδι βρήκα το πιο ωραίο μενού και δεν μπορώ παρά να σου το προτείνω.

Για ξεκίνημα ως καλωσόρισμα θα σου έρθει μια βελουτέ σούπα με γαρίδες και μια σαλάτα Άγιος Βαλεντίνος. Ορεκτικά τώρα θα σε βάλω σε μεγάλο πειρασμό, μιλφέιγ σολωμού, spring rolls γαρίδας, τριλογία ταραμά ψαροσαλάτα σε σφυρίδα και καπνιστή μελιτζανοσαλάτα. Και αυτά είναι μόνο για να ανοίξει η όρεξη. Όσο για το κυρίως σου έχουν γόνο καλαμάρι, γαριδάκι Σύμης, μπαρμπούνια, αθερίνα, φιλέτο μπακαλιάρου σε σάλτσα γλυκόξινη, σαγανάκι καταπληκτικό με γαρίδες και καβούρια, χταπόδι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια και παέγια θαλασσινών. Τι; Νόμιζες ότι τελειώσαμε; Όχι φυσικά γιατί στο τραπέζι σου θα έρθει αστακός θερμιδώρ, καραβίδες και βασιλικές γαρίδες και φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα πορτοκαλιού. Αν εσύ και ο Βαλεντίνος σου έχετε αντοχές δοκιμάστε το επιδόρπιο γιατί είναι πανακότα φράουλας και εξωτικά φρούτα! 

Το Παραγάδι είναι γνωστό για την ποιότητά του, για τις ευφάνταστες συνταγές του, αλλά και για την εξυπηρέτησή του που γίνεται πάντα με χαμόγελο. Λάβετε υπόψη ότι έχει τελειώσει και η ανακαίνιση και το νέο μενού ειδικά για τους καλεσμένους.

Κρατήσεις | 22491310

βαλεντινος

Loader