Το τέταρτο κατάστημα Paul Cafe στην Κύπρο ανοίγει σε ένα πολυσύχναστο χώρο στη Λεμεσό

Το τέταρτο κατάστημα Paul Cafe στην Κύπρο ανοίγει σε ένα πολυσύχναστο χώρο στη Λεμεσό

Η δημοφιλής αλυσίδα έρχεται να φέρει μία νέα πρόταση για καφέ, γλυκό και φαγητό στην καρδιά της πόλης

Η διεθνούς φήμης, δημοφιλής αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων ετοιμάζεται να ανοίξει το επόμενο διάστημα το τέταρτό της κατάστημα στην Κύπρο το οποίο αυτή τη φορά θα βρίσκεται στη Λεμεσό.

Το brand των Paul Cafe το γνωρίζαμε λίγο-πολύ τα προηγούμενα χρόνια από τα ταξίδια μας στο εξωτερικό και ιδιαίτερα σε πόλεις της Γαλλίας όπου η αλυσίδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αφού κατάγεται από εκεί. 

Το 2017, η κάθοδος του Paul Cafe στην Κύπρο έγινε πρώτη ειδήση και οι Κύπριοι αγκάλιασαν αυτή την άφιξη στο νησί. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας, στην οδό Ζήνας Κάνθερ και στεγάστηκε σε ένα πανέμορφο αρχοντικό σπίτι. Ένας χώρος που έγινε σύντομα talk of the town με όλη την υπέροχη γκάμα προϊόντων της γνωστής αλυσίδας. Τα γλυκά, τα ψωμιά, τα φαγητά αλλά και ο καφές του αγαπήθηκαν κι έτσι δύο χρόνια μετά, το 2019 ένα νέο κατάστημα, το δεύτερο στη σειρά άνοιξε στη Λευκωσία και πάλι. 

Το ανακαινισμένο Mall of Cyprus στέγασε το καινούργιο κατάστημα Paul που έγινε σημείο συνάντησης χιλιάδων ανθρώπων σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας μας. Η επέκταση συνεχίστηκε το 2021 με το Paul αυτή τη φορά να πηγαίνει στη Λάρνακα και να παίρνει θέση στο νέο mall της πόλης το PAUL Metropolis Mall.

Η επιτυχημένη πορεία της συγκεκριμένης αλυσίδας που αγαπήθηκε από τους ντόπιους και ξένους συνεχίζει την επέκτασή της με ένα ακόμα νέο κατάστημα. Αυτή την φορά η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την δημοφιλή γαλλική αλυσίδα με ένα καινούργιο, πανέμορφο κατάατημα που αυτή την στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία της ολοκλήρωσής του. 

Το νέο Paul Cafe ετοιμάζεται να πάρει θέση στην Μαρίνα Λεμεσού, σε ένα κοσμοπολίτικο και πολυσύχναστο χώρο και θα στεγάζεται στο κατάστημα όπου προηγουμένως βρισκόταν το Tavernaki. Οι εργασίες στον χώρο συνεχίζονται πυρετωδώς κι αναμένεται το νέο κατάστημα Paul να λειτουργήσει τη νέα χρονιά. 

Στον χώρο εκείνο η εταιρεία εστιατορίων της PHC διατηρεί αρκετά από τα δικά της και πολύ επιτυχημένα της franchise όπως το καινούργιο της Jamie Oliver Kitchen, το Nero Cafe, το Hobo Mediterraneo και σύντομα το Paul με τα υπέροχα προϊόντα του. 

Loader