Ο Κώστας Μακεδόνας και ο Κούλης Θεοδώρου σε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Ο Κώστας Μακεδόνας και ο Κούλης Θεοδώρου σε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια, νοσταλγία και συγκίνηση, αφιερωμένη στη στήριξη του έργου των ΜΙΚΡΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και συνδέθηκαν με στιγμές και αναμνήσεις, έρχεται την Παρασκευή 29 Μαΐου στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Ο Κώστας Μακεδόνας και ο Κούλης Θεοδώρου ενώνουν τις φωνές τους σε μια συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στηρίζοντας το έργο του Παγκύπριος Σύνδεσμος ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μουσική παράσταση γεμάτη συναίσθημα, αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια που πέρασαν από γενιά σε γενιά, μέσα από τις ερμηνείες δύο αγαπημένων καλλιτεχνών.

Στη σκηνή θα βρεθούν επίσης η Χορωδία Sinfonia Magistrale υπό τη διεύθυνση της Ρούλας Τυρίμου, η Παιδική Χορωδία του Ωδείου At Vivo Music School – Ρένα Φωτίου υπό τη διεύθυνση της Νταϊάνας Παπανδρέου, καθώς και λαϊκή ορχήστρα με ενορχηστρώσεις του Φώτη Μουσουλίδη.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς υπογράφει η Ρούλα Τυρίμου, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η RED.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Παγκύπριου Συνδέσμου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, με στόχο την ενίσχυση του σημαντικού έργου του για παιδιά και νέους έως 25 ετών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου στο Σκαλί Αγλαντζιάς, με ώρα έναρξης τις 20:30.

Προπώληση εισιτηρίων:

Ticketmaster.cy, ACS και στο τηλέφωνο 7777 7040.

Πληροφορίες στο 99059257.

Loader