10 ξεχωριστές εκδηλώσεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα

10 ξεχωριστές εκδηλώσεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικά έρχονται να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά

Άλλη μια εβδομάδα έχει μπει και είναι γεμάτη από σπουδαιές εκδηλώσεις. Αγαπημένα φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις έρχονται να δώσουν μία διαφορετική νότα στην εβδομάδα μας. Ανακάλυψε πιο κάτω όλα όσα θα απολαύσουμε.

«Αμεδαίος» του Ιονέσκο ανεβαίνει από την θεατρική ομάδα Σολο για Τρεις - 12 και 13 Ιουνίου στο Θέατρο Χώρα στη Λευκωσία

Το έργο γράφτηκε το 1954 («Amédée ou Comment s’en débarrasser») και στα ελληνικά μεταφράστηκε αρχικά το 1980 από τη Μαρία Πορτολομαίου.

Η υπόθεση

Όπως αναφέρει ο πρόλογος της ελληνικής έκδοσης του 1980 από τις εκδόσεις Δωδώνη, ένα ζευγάρι ζει μέσα σε μια φθίνουσα καθημερινότητα που δεν έχει τίποτα να τους δώσει. Τίποτα έξω από μιαν αλλαγή. Αλλά καμιά αλλαγή δε γίνεται. Έχουν κόψει τους δεσμούς τους με τον κόσμο. Ζούνε απομονωμένοι, κλεισμένοι στο σπίτι τους επί δεκαπέντε χρόνια. Αρνιούνται να δεχτούν ακόμα κι ένα γράμμα που θα σημαίνει μια επανασύνδεσή τους με τον έξω κόσμο. «Εξ αιτίας του πτώματος» δηλώνει η Μαντλέν. Του πτώματος που βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο και μεγαλώνει συνέχεια. Αλλά τι σημαίνει αυτό το πτώμα γι’ αυτό το ζευγάρι; Τι διαστάσεις παίρνει μέσα τους; Είναι η νεκρή αγάπη τους; Η αγάπη που μπορούσαν να ‘χουν αισθανθεί και δεν αισθάνθηκαν; Είναι κάποιο σφάλμα που τους βασανίζει; Ή μήπως όλα τα αποτυχημένα όνειρά τους; Και πώς να το ξεφορτωθούν; Πώς να διώξει ο Αμεδαίος αυτό το μακρινό «εγώ» του που τον τυραννάει;

Συντελεστές

Μετάφραση: Μαρία Πορτολομαίου

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Μαρία Μανναρίδου – Καρσερά

Σκηνικά – Κοστούμια: Θέλμα Κασουλίδου

Μουσική Σύνθεση: Γιώργος Καλογήρου

Σχεδιασμός Φωτισμού: Κυριάκος Σιαμπτάνης

Video Art: Γιώργος Αλεξάνδρου

Κουκλοθέατρο: Βασίλης Παφίτης/ Ιζέλ Σεϋλανί

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Ανδρονίκου/Χαρά Λαμπριανίδου

Χειρισμός Φώτα – Ήχος: Ραφαήλ Αδάμου

Γραφικός Σχεδιασμός/ Φωτογράφιση: Νικόλ Καρσερά

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:

Φώτης Αποστολίδης – Αμεδαίος

Χριστίνα Χριστόφια – Μαντλέν

Βασίλης Παφίτης – Ταχυδρόμος / Φωνή Αστυνόμου

Ειρήνη Ανδρονίκου – Μαντώ / Φωνή Γειτόνισσας

Ιζέλ Σεϋλανί – Αμερικάνος Στρατιώτης

Μυρσίνη Χριστοδούλου – Φωνή Γυναίκας

Παραστάσεις

Λευκωσία, Θέατρο Χώρα. Avant premier: Τρίτη 6 Ιουνίου (Sold out). Πρεμιέρα: Σάββατο 10 Ιουνίου. Παραστάσεις: 12, 13, 17, 18 , 19, 20, 24, 25, 26 & 27 Ιουνίου, 8.30μ.μ. Κρατήσεις: 96147809

7o ετήσιο 𝐁𝐔𝐑𝐆𝐄𝐑 𝐖𝐄𝐄𝐊 - 12 με 18 Ιουνίου στο Moondog’s Bar & Grill στη Λευκωσία

.

Η συναυλία των Arctic Monkeys τον Ιούλιο στην Αθήνα περνάει από το στομάχι! Το Moondog’s Bar & Grill στη Λευκωσία διοργανώνει για έβδομη χρονιά το μοναδικό Burger Week όπου για μία εβδομάδα, από τις 12 μέχρι τις 18 Ιουνίου, θα προσφέρει αποκλειστικά γευστικά BURGERS!

40 επικά ζουμερά burgers, 250+ διαφορετικές μπύρες μαζί με live bands & DJs, συνθέτουν τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει δυναμικά το καλοκαίρι σου.

Live performances:

12.06 - Myrto Meletiou

13.06 -  Mr LoopMan

14.06 - Funked Up Project

15.06 - Memnos Sotirellis

16.06 - Whiskey Lullaby

17.06 - Xanthou Brothers

18.06 -  Honston G

Όπως κάθε χρόνο, Burger Week χωρίς συναυλία δεν γίνεται. Κατά τη διάρκεια του 7ου Burger Week, το Moondog’ s θα κληρώσει 2 πακέτα VIP που περιλαμβάνουν: διπλά αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4ων αστέρων και 2 εισιτήρια εισόδου για τη συναυλία των Arctic Monkeys στην Αθήνα στις 19 Ιουλίου.

Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τους Arctic Monkeys μαζί με τον κολλητό, την κολλητή ή το ταίρι τους. Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 2 τυχερούς που θα ταξιδέψουν μαζί με ένα άτομο της επιλογής σου στην Αθήνα, πάρε μέρος στο διαγωνισμό απλά και μόνο δοκιμάζοντας ένα από τα 40 ζουμερά burgers του ειδικού μενού της εβδομάδας, το μεσημέρι ή το βράδυ. Κάθε burger που τρως είναι και μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο Moondog’ s Bar and Grill και οι 2 νικητές της εβδομάδας θα ανακοινωθούν την ίδια νύχτα.

Κρατήσεις  7000 6300

Διαδικτυακά : https://rb.gy/cl9j9

Moondog’s Bar and Grill, Μυκηνών 7 στην Λευκωσία.

«Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» - 13 Ιουνίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

χ

Το θεατρικό έργο του Leonard Gershe «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» θεωρείται μια από τις ωραιότερες κωμωδίες του σύγχρονου παγκόσμιου θεάτρου , όπου το γέλιο και η συγκίνηση εναλλάσσονται μαγικά. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ αφού έχει το ρεκόρ παραστάσεων με πάνω από 1,100 παραστάσεις και είχε σαρώσει τα θεατρικά βραβεία.

Λίγα λόγια για το έργο:

Νέα Υόρκη τέλη δεκαετίας του ’60. Ο Ντον Μπέηκερ (Λευτέρης Ζαμπετάκης) κάνει την επανάσταση της ζωής του. Φεύγει από το ήσυχο προάστιο όπου ζούσε με την υπερπροστατευτική μητέρα του, κα Μπέικερ (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) για να εγκατασταθεί μόνος του στο Μανχάταν. Το γεγονός ότι είναι τυφλός δεν τον εμποδίζει από το να κυνηγήσει το όνειρο του: να γίνει επαγγελματίας μουσικός. Η Τζιλ Τάννερ (Ντόρα Μακρυγιάννη) είναι μια απελπιστικά εκκεντρική νεαρή, χίπισσα και ανερχόμενη ηθοποιός. Μετακομίζει στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα. Γνωρίζονται, φλερτάρουν, ερωτεύονται. Καθώς καταφέρνουν να ανοίξουν την πόρτα που χωρίζει τα διαμερίσματά τους, ανοίγουν ταυτόχρονα και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους μακριά από στερεότυπα, περιορισμούς και προκαταλήψεις. Μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται από το πουθενά η μητέρα του Ντον, αλλά και ο σκηνοθέτης-μέντορας της Τζιλ, ο Ραλφ (Μαρίνος Κόνσολος). Πόσο ελεύθερες θα αποδειχτούν τελικά οι πεταλούδες;

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σπουδαίος θεατράνθρωπος του ελληνικού θεάτρου, Σταμάτης Φασουλής που για πρώτη φορά σκηνοθετεί μια παράσταση που θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Κύπρο.

Το τραγούδι της παράστασης έγραψε ο διακεκριμένος Κύπριος συνθέτης, των μεγάλων επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους σε στίχους της σημαντικής στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη. Με φόντο την εποχή των λουλουδιών, την άκρατη απελευθέρωση και τον αέναο έρωτα, οι «Πεταλούδες» θα συνεπαίρνουν το κοινό σε κάθε τους «στάση» σε όλες τις πόλεις της Κύπρου αυτό τον Ιούνιο. Μην τις χάσετε.

Πρωταγωνιστούν:

Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ντόρα Μακρυγιάννη (η πρωταγωνίστρια των πολύ πετυχημένων σειρών «Γυναίκα χωρίς όνομα» και «Ήλιος» που προβλήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και τηλεθέαση) και ο Μαρίνος Κόνσολος. Μετάφραση – απόδοση : Αλέξης Καλλίτσης

Βοηθός σκηνοθέτη : Παύλος Σαπχεκίδης

Σκηνικά – κοστούμια : Λάκης Γενεθλής

Φωτισμοί : Alexander Jotovic

Διευθύντρια σκηνής: Μόνικα Χατζηβασιλείου

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Παττίχειο Λεμεσού, 21.00

Αγίας Ζώνης 4 Λεμεσός

Προπώληση Εισιτηρίων tickethour.com.cy, καταστήματα ACS

AfroBanana - 13-16 Ιουλίου

.

Tο AfroBanana Festival θα ανοίξει τις πόρτες του, καλωσορίζοντας μας στις 13-16 Ιουλίου για να απολαύσουμε μία εκδήλωση που έχει γίνει από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο ετήσιο πολιτιστικό ημερολόγιο του νησιού, συγκεντρώνοντας κορυφαίους ντόπιους και διεθνείς καλλιτέχνες.

Οι διοργανωτές ωστόσο φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα ως προς το πού θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις ΕΔΩ

Μίλτος Πασχαλίδης - 14 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς

.

 

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται στην Κύπρο την Τετάρτη 14 Ιουνίου και στο Σκαλί Αγλαντζιάς για να μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

2ο Φεστιβάλ Bloomsday - 14 μέχρι τις 16 Ιουνίου σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα

Bloomsday είναι ημέρα γιορτής και μνήμης της ζωής του Ιρλανδού συγγραφέα Τζέιμς Τζόις, κατά τη διάρκεια της οποίας ξαναζωντανεύουν τα γεγονότα του μυθιστορήματός του «Οδυσσέας», τα οποία εκτυλίσσονται στις 16 Ιουνίου 1904. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Ιουνίου στο Δουβλίνο και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου. Ο Τζόις επέλεξε τη συγκεκριμένη ημερομηνία, γιατί ήταν η ημερομηνία της πρώτης συνάντησης με τη σύζυγό του Νόρα Μπάρνακλ.

Ο «Οδυσσέας» (Ulysses) του Τζέιμς Τζόις δεν είναι απλώς ένα εμβληματικό βιβλίο της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Είναι ένα βιβλίο μυθικό. Και είναι μυθικό όχι γι’ αυτούς που το διάβασαν, αλλά για τους χιλιάδες, εκατομμύρια αναγνώστες που το απέκτησαν και ύστερα το εγκατέλειψαν φοβισμένοι ίσως από τις πυκνές και γεμάτες γρίφους σελίδες του.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Τζόις είναι «ένα βιβλίο από 18 διαφορετικές οπτικές γωνίες και σε ισάριθμα στυλ, που προφανώς οι συνάδελφοι του συναφιού μου ούτε γνωρίζουν ούτε έχουν ανακαλύψει». Ουσιαστικά, πρόκειται για 18 βιβλία μαζί, το καθένα με διαφορετικό ύφος και με διαφορετική τεχνική αφήγηση, που διηγούνται την ιστορία μιας και μοναδικής μέρας στο Δουβλίνο. Η ημέρα αυτή είναι η 16η Ιουνίου του 1904, η περίφημη, πλέον, Bloomsday (από το όνομα του ήρωα Λεοπόλδου Μπλουμ).

Η Σύλβια Μπητς, ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου Shakespeare and Company στο Παρίσι, η πρώτη εκδότρια του Ulysses το 1922, διεκδίκησε την Bloomsday ως δική της εφεύρεση, κάτι που αργότερα αποκαλύφθηκε πως ο Αμερικανός ποιητής Έζρα Πάουντ είχε αναφέρει το όνομα σε ένα άρθρο του πριν από αυτήν.

Η πρώτη Bloomsday που γιορτάστηκε στην Ιρλανδία ήταν το 1954, κατά την πεντηκοστή επέτειο από την ημέρα που εκτυλίσσεται το έργο. 

Λάρνακα, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Τετάρτη 14 Ιουνίου, 8.30μ.μ. Παρουσιάζουν: Αγγέλα Καϊμακλιώτη και Μαρία Κούβαρου. Οργάνωση: Πολιτιστική Κίνηση Λάρνακας – Φίλοι της Λογοτεχνίας και Cyprus Creative Writers

Λεμεσός, Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη, Πέμπτη 15 Ιουνίου, 8.30μ.μ. Παρουσιάζει: Κατερίνα Βοσκαρίδου. Αναγνώσεις από τους ηθοποιούς: Μαρίνα Βρόντη, Αχιλλέα Γραμματικόπουλο, Αλεξία Παρασκευά. Οργάνωση:  Τεχνοδρόμιο και Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού.

Λευκωσία  Δημαρχείο (Rooftop), Παρασκευή 16 Ιουνίου, 8μ.μ. Προβολή του Ντοκιμαντέρ «100 Years of Ulysses» (στα αγγλικά με αγγλικούς υπότιτλους). Παρουσιάζει: Λίλη Μιχαηλίδου. Οργάνωση: Ιδεόγραμμα

World Refugee Day Street Festival - 16 Ιουνίου στην Πλατεία της Φανερωμένης

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 22:00 στην Πλατεία της Φανερωμένης και τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας των Η.Ε για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στην Κύπρο και του Δήμου Λευκωσίας.

Το Φεστιβάλ έχει ως στόχο να προάγει τη διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τη κοινωνία σε μια εορταστική ατμόσφαιρα. Ελάτε  να απολαύσετε φαγητά από όλο τον κόσμο, να ακούσετε μουσική, να χορέψετε και να ενημερωθείτε για τις δράσεις οργανισμών που αντιπροσωπεύονται από πρόσφυγες και μετανάστες ή που ασχολούνται ενεργά με τα θέματα αυτά. 

Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους στέλνοντας μηνύματα αποδοχής, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Συμμετέχουν: UNHCR Cyprus, Hope for Children, Caritas Cyprus, Dignity Centre, European University, CSI, Generation For Change, KISA, LGBTQI+ Africa, MIGS, Accept, Nicosia Municipality Multifunctional Centre,  Oasis/All4Aid, Queer Collective Cyprus, Queer Cyprus, , Cyprus Stop Trafficking, Cardet, Emphasys Centre, Synthesis.

Είσοδος Ελεύθερη

A line, a gaze, a horizon στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου 2023 - 14 Iουνίου στο Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας

Στο έργο αυτό, η χορογράφος διερευνά, τόσο ως φόρμα όσο και ως περιεχόμενο, την πρόσφατη εμπειρία του να δημιουργείς χορό εν καιρώ κοινωνικού αποκλεισμού. Επεκτείνει, όμως, τους προβληματισμούς της σε ερωτήματα που αφορούν την ίδια την τέχνη σήμερα, στον διάλογο που δημιουργείται ανάμεσα στη ζωντανή και τη διαμεσολαβημένη τέχνη, την τέχνη αυτή που φθάνει στον θεατή μέσα από τη διαμεσολάβηση μιας οθόνης. Πώς ένα σώμα υπάρχει ζωντανό μπροστά μας και πώς λειτουργεί όταν αυτό προβάλλεται σε μια οθόνη;

Σύλληψη, χορογραφία, κείμενο, αφήγηση: Alexandra Waierstall 

Χορευτές, κινηματογραφιστές: Ράνια Γλυμίτσα Αριάννα Μαρκουλίδου Σάββας Μπαλτζής Ying Yun 

Μουσική:  HAUSCHKA Σταύρος Γασπαράτος 

Τεχνική υποστήριξη: Γιάγκος Χατζηγιάννης 

Διοργάνωση Υφυπουργείο Πολιτισμού (Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού) και Θέατρο Ριάλτο

Σε συνεργασία Στέγη Χορού Λεμεσού 

Χορηγοί Επικοινωνίας Ο Φιλελεύθερος Active, ΡΙΚ 

Τεχνική Υποστήριξη Event Pro

Χορηγός Φιλοξενίας Alinea 

Στηρίζουν Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, Εφημερίδα Λεμεσός, Limassol Today, Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού, Λεμεσός Blog, Russian Wave, Vestnik Kipra, Social et. Al.

Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας

Τετάρτη 14/06 στις 20:30 (45’) (κ) 

Τιμή: €8 (€30 για όλες οι παραστάσεις)

E-ticket: www.rialto.com.cy 

Ταμείο: 77 77 77 45 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -15:00)

Ελεύθερη είσοδος για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, συνταξιούχους και επαγγελματίες χορού. Δωρεάν μεταφορά από Λευκωσία.

Κάθε Πέμπτη του Ιούνη τρώμε πίτσα στο “Bread and all things nice” στη Λευκωσία

Απο την 1η Ιουνίου και κάθε Πέμπτη, πάμε στο “Bread and all things nice” στη Λευκωσία για να απολαύσουμε λαχταριστές, φρεσκοψημένες πίτσες που θα μας ταξιδέψουν κατευθείαν στην Ιταλία.

Το αρτοποιείο προσφέρει μοναδικές επιλογές που υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Ετοιμάσου για την απόλυτη γευστική εμπειρία από την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:00-23:00

Νεφέλες του Αριστοφάνη στο Ανοικτό Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Κύπρου - 14 με16 Ιουνίου

Ο Αριστοφάνης στις Νεφέλες του 423, καταθέτει την άποψή του για την κρίση της ηθικής και της πολιτικής στην αθηναϊκή κοινωνία, την παρακμή του παλαιού εκπαιδευτικού συστήματος , την πάλη των γενεών. Καυτηριάζει την κατρακύλα της εποχής του. Ο σκηνοθέτης Μάριος Κακουλλής και οι ηθοποιοί του, διαμορφώνουν μαζί μια νεανική, φρέσκια πρόταση – διασκευή του λαμπρού αριστοφανικού έργου θέτοντας ερωτήματα: Πόσο επίκαιρο είναι σήμερα το ζήτημα της παιδείας αλήθεια; Πόσο επίκαιρη είναι η βάναυση εκμετάλλευση της φύσης και των ανθρώπων; Και πόσο η κατρακύλα, μας είναι γνώριμη…Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία – όχι απαραίτητα προς το καλύτερο- μέσα από τα μάτια  των νέων ανθρώπων, το θέατρο Αντίλογος προτείνει μια παράσταση που θέτει τα θέλω και τις ανάγκες των νέων στο επίκεντρο. Φτιαγμένη από νέους ανθρώπους, με τα δικά τους εργαλεία, την δική τους οπτική, τον δικό τους τρόπο δουλειάς.

 

Μια κραυγή αγωνίας των νέων ανθρώπων για την καταρράκωση της φύσης, των ονείρων και της αξιοπρέπειάς τους. Ένα δριμύ κατηγορώ για την  κατάντια του εκπαιδευτικού μας συστήματος, για την καλλιέργεια της κουλτούρα της αρπακτής, της λαμογιάς, του ρατσισμού. Μια παράσταση, που επιχειρεί να θέσει ερωτήματα για το τί αναζητούμε ως κοινωνία και το τί ανεχόμαστε. Που θέτει ερωτήματα σε σχέση με την παιδεία, την καταστροφή της φύσης,  την πατριαρχία, τα στερεότυπα.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Αντωνίου, Βαλεντίνος Κόκκινος, Αντρέας Κουτσόφτας, Κλείτος Κωμοδίκης, Βασίλης Παφίτης, Πολυξένη Σάββα, Αντωνία Χαραλάμπους, Χριστίνα Χριστόφια.

 Ελεύθερη μετάφραση: Φώτης Φωτίου

Διασκευή :  Ηθοποιοί & σκηνοθέτης 

Σκηνοθεσία: Μάριος Κακουλλής

Σκηνογραφία: Έλενα Τερέπεη

Ενδυματολογία: Ρέα Ολυμπίου 

Σχεδιασμός Φωτισμού: Βασίλης Πετεινάρης

Μουσική: Μαρία Spivak

Κινησιολογία: Φώτης Νικολάου 

Βοηθός σκηνοθέτη: Άντρη Ηρακλέους 

Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 9 το βράδυ 

Ανοικτό Αμφιθέατρο Κεντρικά Πανεπιστημίου Κύπρου (Λεωφόρος Καλλιπόλεως 75, 1678 Λευκωσία) 

Προπώληση εισιτηρίων:  SOLDOUT TICKETS και καταστήματα Stephanis - Electronics

Πληροφορίες και κρατήσεις : 99 25 1331

Loader