10 ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την εβδομάδα

10 ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την εβδομάδα

Θα κάνουν τις μέρες μας ακόμη πιο ενδιαφέρουσες

Άλλη μια εβδομάδα είναι εδώ και μαζί της φέρνει μοναδικές εκδηλώσεις για όλους. Επιλογές που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και θα μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις. Ανακάλυψε πιο κάτω όλα όσα έρχονται.

Η νέα θεατρική παραγωγή "Η μάνα του" από το Θέατρο Αντίλογος στο Ριάλτο - 16-20 Οκτωβρίου   

Προς τούτο κατόπιν ανάθεσης, ο συγγραφέας Μιχάλης Παπαδόπουλος («1958»,»1964») μετά από έρευνα, συνεντεύξεις αξιοποιώντας πρωτογενές υλικό, έγραψε το έργο « Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ».

Επιλέξαμε να θέσουμε στο επίκεντρο την ιστορία της οικογένεια Παπαλάζαρου. Μέσα από την ιστορία των Παπαλάζαρων σκιαγραφούμε την προ -παξικοπηματική περίοδο, το πραξικόπημα και τέλος την εισβολή. Το πως οι προοδευτικοί άνθρωποι του στοχοποιήθηκαν, κυνηγήθηκαν, δολοφονήθηκαν. Το έργο είναι γραμμένο στην Κυπριακή διάλεκτο και είναι βασισμένο σε περιγραφές μελών της οικογένειας αλλά και σε έρευνα που έγινε και σε συνεντεύξεις από ανθρώπους που έζησαν τα γεγονότα και που ήταν πολιτικά ενεργοί την συγκεκριμένη περίοδο. 

Σκοπός του έργου είναι να φωτίσει λιγότερο γνωστές πτυχές  της Κυπριακής Ιστορίας αλλά και να προβληματίσει το θεατή πάνω σε θέματα εθνικισμού, πολιτικού φανατισμού και τις συνέπιες που μπορεί αυτά να έχουν στο μέλλον αυτού του τόπου.

Ταυτότητα παράστασης:

Συγγραφέας: Μιχάλης Παπαδόπουλος

Σκηνοθεσία: Αλεξία Παπαλαζάρου

Σκηνικά και κοστούμια: Εδουάρδος Γεωργίου

Σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Πετεινάρης

Μουσική: Γιώργος Κάρβελλος

Βοηθός σκηνογράφου: Μόνικα Χατζηβασιλείου

Επι σκηνής: Αλεξία Παπαλαζάρου, Χριστίνα Χριστόφια, Ηλιάνα Κάκκουρα και Μυρσίνη Χριστοδούλου

Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός 

20/10/2023, 20:30| Διάρκεια: 75 λεπτά

€ 15 / 12 | E-ticket : www.rialto.com.cy  

ή καλέστε στο τηλέφωνο του θεάτρου στο 77777745 

(Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-  15:00) 

Προβολή ταινίας: Σεντ Ομέρ - Δημοτικό Θέατρο Σκάλα 16 Οκτωβρίου 

ν

Το Saint Omer έλαβε 17 βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Μεγάλου Βραβείου της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Βενετίας και Καλύτερης Ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σικάγο.

"Η σοβαρότητα και η ισορροπία αυτής της ταινίας με ήρεμους ρυθμούς, το συναισθηματικό απόθεμα και η ηθική της σοβαρότητα – και η άπιαστη, υπονοούμενη εξομολογητική διάσταση που αφορά την ίδια την Ντιόπ – την κάνουν μια εξαιρετική εμπειρία." - The Guardian *****

"Σαγηνευτική. Ένα συναρπαστικό δράμα δωματίου." - The Hollywood Reporter

2022, Κοινωνική, 122’

Σκηνοθεσία: Alice Diop

Γλώσσα: Γαλλικά με ελληνικούς υποτίλους

Trailer: https://youtu.be/go2O6Npw3gY

Στο δικαστήριο της μικρής πόλης Σεντ Ομέρ μια νεαρή γυναίκα από τη Σενεγάλη δικάζεται για τον εσκεμμένο θάνατο του παιδιού της. Καθώς ξετυλίγεται η διαδικασία τίποτε δεν μοιάζει με αυτό που φαίνεται.

Θα ακολουθήσει 15λεπτη συζήτηση της ταινίας.

Είσοδος Ελεύθερη

Έναρξη προβολής: 20:30 ακριβώς

Χώρος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο Σκάλα

Κυριάκου Μάτση 15, 6015, Λάρνακα

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Κινηματογραφικής Λέσχης: 99434793

Με την οικονομική στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού

«Είμαι η Δεσποινίς Μαργαρίτα» με τον Παναγιώτη Κυριάκου -  Θέατρο ARTos, 17 Οκτωβρίου 

Το εμβληματικό σατιρικό έργο του Βραζιλιάνου συγγραφέα Ρομπέρτο Ατάιντε «Είμαι η Δεσποινίς Μαργαρίτα», παρουσιάζεται από τις 17 Οκτωβρίου από την Hamm Broductions, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Νεοκλή Νεοκλέους, με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Κυριάκου.

Βασισμένη στο έργο του Ατάιντε, η παράσταση σκιαγραφεί με λεπτομέρεια, θεατρική μαστοριά, χιούμορ και φαντασία, τον χαρακτήρα του εξουσιαστή, του εξουσιομανή, του αφελή που έγινε δικτάτορας.

Μία ανέραστη, κακότροπη, δύστροπη, συμπλεγματική και υστερική δασκάλα, που θέλει να διαμορφώσει τις ψυχές των μικρών μαθητών της και να τις πλάσει κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση δική της, αλλά και της δύσμορφης κοινωνίας μέσα στην οποία πρόκειται να ζήσουν. Θέλει να τα εκπαιδεύσει στην υπακοή, στην πειθαρχία και στη συμμόρφωση στην εξουσία του χρήματος. 

 

Στην αίθουσα διδασκαλίας ξετυλίγει τη διττή της ταυτότητα. Της δασκάλας, μα και της γυναίκας που εξουσιάζει. Πρόκειται για μία αλληγορία πάνω στη δύναμη της εξουσίας, όπως τη συναντάμε στην κοινωνία, στην οικογένεια, στο σχολείο, στην εκκλησία, στο κράτος. 

Η δεσποινίς Μαργαρίτα, ακροβατεί ανάμεσα στο λογικό και στο παράλογο της ανθρώπινης ύπαρξης. Ένας συγκλονιστικός μονόλογος ο οποίος αποδεικνύεται προφητικός και επίκαιρος. 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία/ Διασκευή Νεοκλής Νεοκλέους

Ερμηνεία: Παναγιώτης Κυριάκου

Παραγωγή HAMM BRODUCTIONS

Παραστάσεις

Λευκωσία, Θέατρο ARTos, 17, 23, 24, 30, 31 Οκτωβρίου, 6, 7 Νοεμβρίου, 8.30μ.μ. 99929374 SoldOut Tickets και στα καταστήματα Stephanis

O Χαμπής έρχεται στη Λάρνακα για μία μοναδική παράσταση - 18 Οκτωβρίου – Avalon

Η Motion Comedy και το The Famous Grouse whisky παρουσιάζουν τον Χαμπή σε ένα τελικό τουρ στη Κύπρο με την stand-up comedy παράσταση του με τίτλο «Χαμπής 2023».

Έχοντας ως στόχο την εκλογή του στις επόμενες προεδρικές, βουλευτικές, ευρωβουλευτικές ή δημοτικές εκλογές (οποιαδήποτε εκλογή βασικά), ο Χαμπής παρουσιάζει το δικό του προεκλογικό κωμικό πρόγραμμα με ένα και μοναδικό στόχο…

Να σας κάνει να γελάσετε και να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ.

* Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών.

Πληροφορίες επόμενων παραστάσεων:

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 – 20:30

Λάρνακα – Avalon

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 – 20:30 

Πάφος – Let Them Eat Cake 

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 – 20:30 

Λάρνακα – Avalon

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 – 20:30 

Λεμεσός – Ravens Music Hall

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 – 20:30 

Λευκωσία – Θέατρο Μασκαρίνι 

* Η παράσταση στο Θέατρο Μασκαρίνι θα βιντεοσκοπηθεί. 

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Τιμή: €10

Προπώληση: www.MotionComedy.com

Πληροφορίες: 99865603 

Χρυσός χορηγός: The Famous Grouse

Χορηγοί επικοινωνίας: Πολίτης 107.6, Εφημερίδα Πολίτης, Black Lemon

Υποστηρικτής: Think Color

 

Συνεχίζονται τον Οκτώβριο οι σειρά κουήρ δράσεων Sessions στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης - Τέχνης 18 Οκτωβρίου 

Τον Οκτώβριο, η Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης- ΣΠΕΛ συνεχίζει να υποδέχεται μαζικά το κοινό στο πρόγραμμα των Sessions, σε μια νέα σειρά δράσεων που περιλαμβάνει κινηματογραφικές προβολές, ανοιχτές συζητήσεις, μουσικές παραστάσεις, παραστάσεις, χωρικές και εικαστικές εγκαταστάσεις, και μια μαγική γιορτή γενεθλίων:

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων που επιμελούνται οι Urban Gorillas στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Creative Rooftop Network, που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Creative Europe.

ΤΕΤΑΡΤΗ  18/10     19:00        Legally Queer vol 2 (Queer Collective Cy)

Το "Legally Queer" είναι μια πρωτοβουλία που επικεντρώνεται στη διερεύνηση του αντίκτυπου του νομοθετικού τοπίου στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα της Κύπρου. Αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα παρέχοντας προσιτές πληροφορίες για τα νομικά ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή και τα θεμελιώδη δικαιώματά μας. Μέσω ενημερωτικών συζητήσεων, στοχεύουμε στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης, την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων και τη δημιουργία δεσμών εντός της κοινότητας.

Η πρωτοβουλία μας υπερβαίνει τα νομικά ζητήματα- δημιουργεί έναν χώρο για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα να συνδεθούν και να μοιραστούν εμπειρίες. Ερχόμενοι μαζί, μπορούμε να οικοδομήσουμε μια συλλογική συνείδηση, αναδεικνύοντας κοινούς αγώνες και νίκες. Μέσω αυτών των αλληλεπιδράσεων, φιλοδοξούμε να καλλιεργήσουμε μια ισχυρότερη αίσθηση ενότητας και αλληλεγγύης εντός της κοινότητας. Το "Legally Queer" προσπαθεί να διευκολύνει τις ανοιχτές συζητήσεις, να προάγει την ευαισθητοποίηση και να ενισχύσει τους δεσμούς που μας ενώνουν ως ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στην Κύπρο.

«Το μάθημα» -   18, 20 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ένα Λεμεσός

 

Το Μάθημα του Ευγένιου Ιονέσκου είναι μια μαύρη κωμωδία, μια τραγική φάρσα, μια παράλογα συναρπαστική θεατρική παράσταση, που θα σου δώσει το κουράγιο να βουτήξεις στη φαντασία σου.

Έτσι το λεκτικό παραλήρημα είναι μια συνεχής κατάσταση, είναι ο παρεκκλίνων μηχανισμός που πυροδοτεί τη σύγκρουση και τη δράση. Η γλώσσα δεν έχει πλέον τη λειτουργία της επικοινωνίας, αλλά πρακτικά γίνεται νέος χαρακτήρας.

Το γέλιο μετατρέπεται σε φόβο και ο φόβος οδηγεί σε οίκτο και ενσυναίσθηση».

Οι συντελεστές της παράστασης είναι:

Σκηνοθεσία: Λουκάς Ζήκος

Σκηνικά / Κοστούμια: Θέλμα Κασουλίδου

Σχεδιασμός Φωτισμών: Αλεξάντερ Γιότοβιτς

Παίζουν: Γιολάντα Χριστοδούλου, Λουκάς Ζήκος, Θέκλα Φλουρή

• Πρεμιέρα: 10 Οκτωβρίου 2023

• Παραστάσεις: 11, 13, 15, 18, 20, 23, 25, 27, 29 Οκτωβρίου 2023

• Ώρα: 08:30 μ.μ. • Τοποθεσία: Θέατρο Ένα Λεμεσός

• Εισιτήρια: www.myticketcy.com

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 99 395970 (12:00 π.μ. - 20:00 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή) ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας. 

Βάκια Σταύρου στο Θέατρο Ριάλτο - 19 Οκτωβρίου

ζ

«Mια φωνή αισθαντική, βαθιά εκλεπτυσμένη που σαγηνεύει τον ακροατή με τη μοναδική ομορφιά της (Radio France, Bertrand)

Η Βάκια Σταύρου, κοσμοπολίτισσα και κοσμογυρισμένη καλλιτέχνις του κόσμου, με παρουσία σε μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης, (Les Suds a Arles, Mostra Viva del Mediterrani), παρουσιάζει τη νέα της και πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά: ένα κράμα από τραγούδια που αποτέλεσαν κατά καιρούς τον κύριο κορμό των συναυλιών της και σιγοτραγουδήθηκαν από ξένους και δικούς όπου προσκλήθηκε να τραγουδήσει. Tραγούδια που αγάπησε η ίδια βαθιά και θέλησε να τα γνωρίσει και στο αγαπημένο και πιστό της κοινό, αλλά βεβαίως και τραγούδια που συνέθεσε η ίδια ως τραγουδοποιός, υπογράφοντας έτσι και τους στίχους.

Με οδηγό τη φωνή της που πάλλεται με πάθος και συγκίνηση με ό,τι ερμηνεύει, συνοδοιπόρο την κλασική κιθάρα του Κύπριου βιρτουόζου κλασικού κιθαρίστα, Σωκράτη Λεπτού, το βιολοντσέλο του ευαίσθητου ερμηνευτή Στέλιου Πίττα, το ταξίδι στον κόσμο της μελωδίας είναι συναρπαστικό, διάχυτο από μαγεία και φως: μεταφορά σε άλλη διάσταση, άλλο χωροχρόνο - μια εμπειρία μοναδική, μια νέα δουλειά της Κύπριας διεθνούς ερμηνεύτριας, που τόσο πολύ αναμενόταν από καιρό και δεν φέρει τίποτα άλλο ως τίτλο, παρά μόνο το όνομά της, απλά και απέριττα: Vakia.

Διάρκεια: 75'

Εισιτήρια: € 15/10 

Η θεατρική ομάδα Αντι-Δρώντες παρουσιάζουν το έργο Εξετάζουσες - 20 στο Θέατρο Δέντρο

ΟΙ ΑΝΤΙ-ΔΡΩΝΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ τον Οκτώβριο στο Θέατρο Δέντρο με το καινούργιο ανέβασμα του θεατρικού έργου του Βασίλη Π. Χατζηστυλλή "Εξετάζουσες", στο πλαίσιο της έναρξης των Δράσεων για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ίδρυση της Θεατρικής Ομάδας Αντι-Δρώντες.

Πρόκειται για ένα τολμηρό θεατρικό κείμενο που πραγματεύεται ευρηματικά τον παραλογισμό του εκπαιδευτικού συστήματος και τον εξετασιοκεντρικό του χαρακτήρα, με κωμικά στοιχεία και με μια δυνατή καθηλωτική ανατροπή που έρχεται σαν αναπόφευκτη λύση του δράματος, επανακαθορίζοντας την ουσία της γνώσης, την πραγματική αξία της παρατήρησης και της αναζήτησης της Αλήθειας.

Κείμενο / Διεύθυνση Παραγωγής: Βασίλης Π. Χατζηστυλλής

Σκηνογραφία / Σκηνικά: Kυριάκος Χατζηστυλλής

Επιμέλεια Κοστουμιών: Αντώνης Γ. Κωνσταντίνου

Μακιγιάζ: Θέα Χρυσοστόμου

Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντώνης Γ. Κωνσταντίνου

Σχεδιασμός Ήχου: Ελένη Χριστοφόρου

Τεχνική Υποστήριξη: Κυριάκος Χατζηστυλλής

Σχεδιασμός Εντύπων: Ἄπειρον Γραφικαί Τέχναι - Στέφανος Χατζηπαναγιώτου

Διαφημιστικό Trailer: Δημήτρης Αρτεμίου

Κινησιολογία: Μαρίνα Πογιατζή

Μουσική Διδασκαλία: Mαρίζα Αναστασιάδη

Δημόσιες Σχέσεις: Κατερίνα Μωϋσιάδου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασιλική Ψηλογένη

Σκηνοθεσία: Βασίλης Χατζηστυλλής - Αντώνης Κωνσταντίνου

*Το έργο συμμετέχει στο 36ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ. Ως εκ τούτου, η παράσταση στις 21 Οκτωβρίου 2023 αρχίζει στις 8:00 μ.μ.

*Η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 96462213.

Συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη τον Οκτώβριο στο Red στις 20 και στο Ριάλτο - 21 Οκτωβρίου

Μια πολύχρωμη παρέα μουσικών βάζει πλώρη για μια μοναδική συναυλία, ακολουθώντας τα ίχνη του μοναχικού καουμπόι των Αθηνών, του αντισυμβατικού, αδέσμευτου, αλλά και μεθοδικού και πολυμήχανου Λουκιανού Κηλαηδόνη!

Με φρέσκιες εκτελέσεις των πάντα επίκαιρων τραγουδιών από τον μεγάλο ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε, το «Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΥΚΙΑΝΕ», η παρέα θα βρεθεί αυτή την φορά στην Κύπρο, που τόσο πολύ αγαπούσε ο Λουκιανός, για ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων μας πάρτυ, αλλά και τον εμπνευστή και μυστικό υποκινητή των πιο τρελών μας σχεδίων!

Συμμετέχουν οι: Πάνος Μουζουράκης, Μανώλης Φάμελλος, Μαρία Κηλαηδόνη και Χρήστος Παπαδόπουλος.  

Μαζί τους οι μουσικοί: Στέφανος Δανιηλίδης (πιάνο, ακορντεόν), Μάνος Λούτας (Μπάσο), Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντραμς).

Info

Σάββατο 21 Οκτωβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20:30. 

O Καρυοθραύστης σε χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου ταξιδεύει στην Κύπρο -  20 Οκτωβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και 21 Οκτωβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

Ο Καρυοθραύστης, η ομορφότερη ιστορία των Χριστουγέννων, παρουσιάζεται από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Κύπρο σε μια νέα εντυπωσιακή χορογραφία του Διευθυντή του Μπαλέτου της ΕΛΣ Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ο Καρυοθραύστης δικαίως θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα μπαλέτα του ρεπερτορίου, αφού η συναισθηματική δύναμη και η θεατρικότητα της μουσικής του Τσαϊκόφσκι μαγεύουν διαχρονικά τους μικρούς και μεγάλους θεατές. Στην αρχική δίπρακτη μορφή του, σε χορογραφία του Λεφ Ιβάνοφ και λιμπρέτο του Μαριύς Πετιπά, για το οποίο συνέθεσε τη μουσική του ο Τσαϊκόφσκι, ο Καρυοθραύστης πρωτοπαρουσιάστηκε στο αυτοκρατορικό Θέατρο Μαριίνσκι της Αγίας Πετρούπολης στις 18 Δεκεμβρίου 1892. Η αρχική υπόθεση βασίζεται στο διήγημα.

Ο καρυοθραύστης και ο βασιλιάς των ποντικιών του Ε.Τ.Α. Χόφμαν. Ακολούθησαν αρκετές χορογραφίες, ανάμεσα στις οποίες του Ζωρζ Μπαλανσίν (1954), του Γιούρι Γκριγκορόβιτς (1966), του Τζων Κράνκο την ίδια χρονιά, του Ρούντολφ Νουρέγεφ (1967) και του Τζων Νώυμαϊερ (1971).

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος επιστρέφει στον αγαπημένο του συνθέτη και δημιουργεί για δεύτερη φορά μια νέα χορογραφία για τον Καρυοθραύστη, έχοντας στο παρελθόν χορογραφήσει και τα δύο άλλα έργα της τριλογίας του Τσαϊκόφσκι: τη Λίμνη των κύκνων (Μπαλέτο ΕΛΣ, 2019) και την Ωραία κοιμωμένη. Αυτή τη φορά προσπαθεί να δει το έργο μέσα από τα παιδιά που νιώθουν ότι βρίσκονται στο περιθώριο και είναι αναγκασμένα να δημιουργήσουν τα δικά τους όνειρα σε έναν κόσμο που διέλυσαν οι «μεγάλοι».

Ο Διευθυντής του Μπαλέτου της ΕΛΣ «διαβάζει» την ιστορία του Καρυοθραύστη σαν μια αλλόκοτη ιστορία που ο καθένας θα τη βιώσει διαφορετικά, με βάση τα δικά του όνειρα και τα δικά του απωθημένα. Το σκηνικό της παράστασης είναι ένα γυάλινο δωμάτιο-βιτρίνα μέσα από το οποίο η Μαρί-Κλάρα θα ονειρευτεί και θα ταξιδέψει μέσω της φαντασίας της.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της παράστασης είναι μια πλαστική μινιατούρα μέσα στο δωμάτιο-βιτρίνα και η Μαρί-Κλάρα βλέπει το αληθινό μόνο στην οθόνη της. Ο νέος Καρυοθραύστης ισορροπεί ανάμεσα σε μια σύγχρονη εικόνα και στην κλασική παράδοση του χορού. Τα κοστούμια των Deux Hommes είναι μια μείξη από ποπ, glam, πολύχρωμα, εντυπωσιακά κομμάτια υψηλής ραπτικής και μαζί εθνικές στολές και υφάσματα με επιρροές από παλιότερες παραστάσεις της Λυρικής.

Παραστάσεις 

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20:30. 

Σάββατο 21 Οκτωβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, 20:30. 

Εισιτήρια ΕΔΩ 

Loader