10+1 ξεχωριστές εκδηλώσεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα

10+1 ξεχωριστές εκδηλώσεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικά έρχονται να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά

Άλλη μια εβδομάδα έχει μπει και είναι γεμάτη από σπουδαιές εκδηλώσεις. Αγαπημένα φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις έρχονται να δώσουν μία διαφορετική νότα στην εβδομάδα μας. Ανακάλυψε πιο κάτω όλα όσα θα απολαύσουμε.

Chaniartoon International Comic & Animation Festival - 18-24 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Πιερίδη

Ετοιμάσου να ανακαλύψεις όλα όσα θα ζήσουμε για 2 εβδομάδες στην πόλη. Στις  11-24 Σεπτεμβρίου πάμε στο  Chaniartoon International Comic & Animation Festival  σε μια μοναδική εμπειρία για όλους.

Από την Λάρνακα, θα ψηφίσουμε την αγαπημένη μας ταινία που θα λάβει το “Βραβείο Κοινού”.

Όλες οι ταινίες θα προβληθούν με αγγλικούς υπότιτλους.

Είσοδος Ελεύθερη

Συνολική διάρκεια: 70'

Έναρξη προβολής: 20:30 ακριβώς

Χώρος εκδήλωσης: Μουσείο Πιερίδη

Ζήνωνος Κιτιέως 4, 6023 Λάρνακα

Οι παρευρισκόμενοι δεν επιτρέπεται να κρατούν θέσεις για άτομα που δεν παρευρίσκονται στον χώρο.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Κινηματογραφικής Λέσχης: 99434793

Με την οικονομική στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης -  Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας 19 Σεπτεμβρίου

Ο Γιάννης ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική».

Ο Μίλτος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Πνευστά/ Ενορχηστρώσεις : Θύμιος Παπαδόπουλος

Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός

Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης

Λύρα, Μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος

Επιμέλεια ήχου:  Λάμπρος Μπούνας και Πασχάλης Κολέντσης

Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Eισιτήρια εδώ

Nυχτερινή ποδηλασία - 20 Σεπτεμβρίου στον Εναέριο

.

Κατευθυνόμαστε προς Ασώματο μέσω παραλιακού δρόμου και καταλήγουμε στο Ακρωτήρι για ολιγόλεπτη στάση καιεπιστρέφουμε μέσω της ίδιας διαδρομής. Όλοι υποχρεωτικά να έχουν κράνος και φώτα ποδηλάτου μπροστά και πίσω.

Σημείο Εκκίνησης:

Αποβάθρα Εναερίου

 

Ώρα Εκκίνησης:

 19:00

Απόσταση:

 35 km

Οδηγός Διαδρομής:

Στέφανος Δημητρίου (99784246)

Μελέτης Θεοχάρους  (97892426)

Ποδηλ.Χρόνος:

2:00 

Τύπος Διαδρομής:

100% Ασφαλτόδρoμος

Βαθμός Δυσκολίας:

(2/6) = Εύκολη

 Ανδρομάχη - 20 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία του Πανεπιστημίου Κύπρου

 

Το UCY WELCOME PARTY με την ANDROMACHE είναι μία εκδήλωση η οποία θα διοργανωθεί την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία του Πανεπιστημίου Κύπρου και στην οποία θα ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση του η Αναγέννηση ΠΚ, οι Αναγεννήσεις όλων των πανεπιστημίων ,η ΝΕΔΗΚ και η STS Events.

Η προαναφερόμενη εκδήλωση έχει ως στόχο την ψυχαγωγία των φοιτητών, την αναβάθμιση της φοιτητικής ζωής της Κύπρου καθώς και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας των φοιτητών καθώς την συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνουν φοιτητές με την υποστήριξη και καθοδήγηση επαγγελματιών του χώρου.

Όσον αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 με τον Dj Νικόλα Ταλιαδόρο σε ένα ανεπανάληπτο opening set.

Ακολούθως ,η μαγευτική Ανδρομάχη, έρχεται να κλείσει την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή της σεζόν σε μία ανατρεπτική συναυλία. Επιπλέον ,στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν μπαρ με αλκοολούχα ποτά καθώς και street food από τους ειδικούς του είδους, Street Food Yard με Hot Dog και μεξικάνικο φαγητό.

Το vip section για φέτος μεγαλώνει δίνοντας την επιλογή σε ακόμα περισσότερους φοιτητές να απολαύσουν την εκδήλωση σε καναπέ με φοιτητικές προσφορές. Τιμή εισόδου: - €10 μέσω tickethour και στα τραπεζάκια της Αναγέννησης σε όλα τα πανεπιστήμια της Λευκωσίας.

- €15 στην είσοδο

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 99498672 ή επισκεφθείτε τις σελίδες μας σε

Facebook εδώ και Instagram εδώ.

Χορηγοί της εκδήλωσης:

Streer Food Yard και Antojilos Υποστηρικτές της εκδήλωσης:

Wiseprint Copy center και Latchi fishtavern

20 Σεπτεμβρίου 

 «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» -  Θέατρο ένα Από 22 Σεπτεμβρίου

Υπόθεση: Ο Χάρης βρίσκεται σε μια απομονωμένη παραλία με τις τρεις γυναίκες της ζωής του. Τη σύζυγό του, Βασούλα, τη Γερμανίδα ετεροθαλή αδελφή του, Χίντελγκαρντ, και την ερωμένη του Μαρία που παριστάνει την κωφάλαλη φίλη της αδερφής του.

 Όλα κυλούν ομαλά, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη, εκείνος πρήζεται και γίνεται αγνώριστος. Το τσίμπημα μιας μέλισσας θα γίνει η αφορμή για τον ήρωα να έρθει αντιμέτωπος με κρυμμένα μυστικά αλλά και με τον άλλο του εαυτό – το alterego του. Το σοκ δεν θα είναι μόνο αλλεργικό, δεν θα παραμορφωθεί μόνο το σώμα του, αλλά θα συνειδητοποιήσει τον καλά κρυμμένο εαυτό του και θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με τα κοντινά του πρόσωπα. Οι φόβοι, όπως η απόρριψη, η μοναξιά, ο θάνατος, που αντιμετωπίζει ο Χάρης, είναι ουσιαστικά και του κάθε ενός από εμάς. Η κωμική αυτή κατάσταση περνάει τα μηνύματα και τους προβληματισμούς στον θεατή μέσα από τη διασκέδαση και το άφθονο γέλιο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πέτρος Χαραλάμπους

Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης

Σκηνικά/ Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής

Χειρισμός φωτισμού/ήχου: Λήδα Καραγιάννη

Φωτογράφηση: Δημήτρης Βαττής

Παίζουν (αλφαβητικά): Άθως Αντωνίου, Ηλίας Ανδρέου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Σωτήρης Μεστάνας, Μαρία Μιχαήλ, Έλενα Ολυμπίου

Παραστάσεις:

• Θέατρο ένα: Από 22 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30 και κάθε Κυριακή στις 19:00

Πληροφορίες/ Κρατήσεις: 22348203

Η μουσική βραδιά που θα απολαύσουμε στις 22 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας

 

Ο Σύνδεσμος «Φίλοι της Λευκωσίας» και η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου μας προσκαλoύν σε μια μαγευτική μουσική βραδιά στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην Πλατεία Ελευθερίας!

Η φαντασμαγορική αυτή συν-διοργάνωση από τους δύο φορείς αποτελεί πια ετήσιο θεσμό. Υπό τη διεύθυνση της διακεκριμένης και χαρισματικής μαέστρου Ζωής Ζενιώδη, οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Λευκωσίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε δημοφιλή ρομαντικά έργα καθώς και αγαπημένες οπερατικές άριες και κλασικά τραγούδια με σολίστ τον καταπληκτικό Κύπριο βαρύτονο Γιώργο Ιωάννου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Giuseppe Verdi: Η δύναμη του πεπρωμένου: Εισαγωγή Gioachino Rossini: “Largo al factotum” (βαρύτονος) Pietro Mascagni: Cavalleria rusticana: Intermezzo Arturo Márquez: Danzon 2 Salvator Cardillo: “Core ‘ngrato” (Catarì, Catarì) (βαρύτονος) Κυπριακό Παραδοσιακό: «Τ’ Άη Γιωρκού» (διασκ.: Γιώργος Κάρβελλος) (βαρύτονος) Antonín Dvořák: 3 Σλαβονικοί χοροί Edward Elgar: “Nimrod” από τις «Παραλλαγές Αίνιγμα» John Philip Sousa: Stars and Stripes Γιώργος Ιωάννου βαρύτονος

Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου Ζωή Ζενιώδη μαέστρος

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 – Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, 20:30

Διοργάνωση: Σύνδεσμος «Φίλοι της Λευκωσίας» & Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κωνσταντία Ηλία στο 22 463135 ή στο [email protected]

Η έκθεση φωτογραφίας που έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο - 22-24  Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν δύο εκθέσεις -με τίτλο “Η αγαπημένη σου φωτογραφία” και "Τέχνη σε Ασπρόμαυρο", που θα τρέχουν παράλληλα τόσο σε μορφή έντυπων φωτογραφιών όσο και σε ψηφιακή μορφή, μέσα από οθόνη.

To Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 φιλοξενεί στην Κύπρο έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η διεθνής φωτογραφική πλατφόρμα GuruShots, στις 22 Σεπτεμβρίου 2023. Πρόκειται για μια δημοφιλή φωτογραφική πλατφόρμα με εκατομμύρια ακόλουθους ανά το παγκόσμιο, η οποία διοργανώνει φωτογραφικά "challenges" και αναδεικνύει φωτογράφους και το έργο τους μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν στην κατηγορία “ Η αγαπημένη σου φωτογραφία” αναδείχθηκαν μέσα από 75 εκατομμύρια ψήφους παγκοσμίως, και σε αυτή διαγωνίστηκαν 72 χιλιάδες φωτογραφίες από 43 χώρες. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από 706 μέλη της πλατφόρμας.

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν στην κατηγορία "Τέχνη σε Ασπρόμαυρο", αναδείχθηκαν από διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 44 χιλιάδες φωτογραφίες από 41 χώρες, και οι νικητές αναδείχθηκαν μέσα από 61 εκατομμύρια ψήφους. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από 550 μέλη της πλατφόρμας.  

Τα εγκαίνια της διπλής αυτής έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023, και ώρα 7μ.μ., ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου. Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 19:00 - 21:00, Σαββατοκύριακο: 10:00 - 18:00

Είσοδος Ελεύθερη

To Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 βρίσκεται στην οδό Βασιλείου Μακεδόνος 30, στη Λεμεσό και υπηρετεί την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από τακτικές εκθέσεις, σεμινάρια, μαθήματα, και ποιοτικές εκτυπώσεις.

Εγκαίνια: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023, 7μ.μ. Διάρκεια Έκθεσης: 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2023

RAT PARK - Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ 22 Σεπτεμβρίου

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο κόσμος δικός σου: Ενδυναμώνοντας τους νέους μέσα από τις τέχνες και το θέατρο» σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Τον περασμένο Απρίλιο, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των μαθημάτων του, το θεατρικό εργαστήριο των δράσεων Νε@ σε έρημο νησί παρουσίασε μια πρωτότυπη παράσταση με θέμα τις εξαρτήσεις. Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού η δουλειά του εργαστηρίου θα επαναληφθεί για δύο ακόμη παραστάσεις στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

«Ο μεγαλύτερος –και ο χειρότερος– εθισμός είναι να ζεις μια ζωή χωρίς νόημα, να ζεις την κάθε μέρα χωρίς νόημα… Λένε πως ο εθισμός θεραπεύεται με τις ανθρώπινες σχέσεις…».

Μια παρέα εφήβων ξεκινά να μελετήσει ένα θέμα κοινό και πολυσυζητημένο: τις εξαρτήσεις. Οι έφηβοι αναλαμβάνουν ρόλο ερευνητή, αλλά όσο η παράσταση προχωρά, τόσο τα ερωτήματα αυξάνονται, και ο καθένας εμπλέκεται πια προσωπικά σε αυτή την περιπέτεια. Κανένας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος ή να μη σκεφτεί πράγματα για τον εαυτό του. Οι έρευνες και οι αριθμοί θα γίνουν μαρτυρίες ανθρώπινες και εξομολογήσεις δικές τους και φίλων που θα τις παρουσιάσουν επί σκηνής, στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν το πρόβλημα και να βρουν απαντήσεις. Όμως ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να τις βρουν όλες μέχρι το τέλος, τουλάχιστον θα έχουν βρει ο ένας τον άλλο. Ακολουθώντας μεθοδολογία του θεάτρου της επινόησης και του θεάτρου-ντοκουμέντο, η ομάδα των εφήβων των Δράσεων δημιούργησε αυτή την παράσταση κυριολεκτικά από το μηδέν.

Ταυτότητα παράστασης Δραματουργία: Ειρήνη Ανδρέου Σκηνοθετική επιμέλεια: Ειρήνη Ανδρέου - Γιάννης Καραούλης Κίνηση: Παναγιώτης Τοφή Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια: Ελένη Ιωάννου Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Καραούλης Επεξεργασία ήχου-Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: ecati (Αντώνης Χατζηαντώνης) Σχεδιασμός φωτισμών: Σταύρος Τάρταρης

Παίζουν: Άννα-Χριστίνα Γκρόζα, Διαμάντω-Ηλέκτρα Κωνσταντίνου, Ελλήπολις Κωνσταντίνου, Ερνέστος Κωνσταντίνου, Ζέτα Λαδοπούλου, Αλίκη Μιχαήλ, Γρηγορία Μνατσακανιάν, Μαλβίνα Νικολαΐδου, Αντωνία Νικολάου, Ιωάννα Νικολάου, Θεόδωρος Παναγιωταράς, Ανδρέας Πέτρου, Γιώργος Σπανέας, Παναγιώτης Στεφανίδης, Ιωάννα Στυλιανίδου, Μάρκος Σωκράτους, Δήμος Φουρνίδης, Χρυσοβαλάντω Χανδριώτου, Ιωάννα Χατζηλαζάρου, Ορέστης Χριστοδουλίδης, Ελίνα Χρυσάνθου Φωτογραφίες: Χάρης Ιωάννου Καλλιτεχνική επιμέλεια δράσεων: Ειρήνη Ανδρέου, Γιάννης Καραούλης, Ελένη Μολέσκη Η παράσταση είναι αποτέλεσμα του θεατρικού εργαστηρίου για εφήβους 14-18 ετών «Δημιουργώντας μια παράσταση», σε σχεδιασμό-εκτέλεση Ειρήνης Ανδρέου και Γιάννη Καραούλη και διδασκαλία κίνησης Παναγιώτη Τοφή, που πραγματοποιήθηκε από τον Οκτώβριο του 2022 μέχρι τον Απρίλιο του 2023.

Παραστάσεις Λευκωσία Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:30 Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:30 Είσοδος Ελεύθερη. Απαραίτητη η τηλεφωνική προκράτηση θέσεων. Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη-Σάββατο 10:00-13:30 & 16:00-18:00)

Fork Food Market - 22 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Κήπο

 

Η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Κύπρου ταξιδεύει επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, στην πρωτεύουσας. Για ακόμη μία χρονιά το αγαπημένο μας Fork Food Market φέρνει τις απίθανες γεύσεις και την ατμόσφαιρα του στη Λευκωσία στις 22 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Κήπο από τις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ με πολλές νοστιμιές, κοκτέιλ και μουσική.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τo Facebook 

Hauser -  22 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας

Το «κακό» παιδί - και ιδρυτικό μέλος - του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός απλά ως HAUSER, θα επισκεφθεί την Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο "Rebel with a Cello" για μία ανεπανάληπτη συναυλία στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» της Λεμεσού την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον άρτιο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών – σήμα κατατεθέν του σούπερ σταρ τσελίστα - με τον ρομαντικό και γεμάτο ψυχή, ήχο. Ένα σύνθετο στυλ που τον κάνει μοναδικό. HAUSER, μια μουσική κατηγορία μόνος του.

Και ενώ ο ανυπότακτος, ρομαντικός μουσικός παρουσιάζει στις συναυλίες του τα δημοφιλή μουσικά του έργα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, η περιοδεία "Rebel with a Cello" περιλαμβάνει και μια τρίτη πράξη - ροκ και ρυθμικού ρετρό με σύγχρονα ακούσματα – χορευτικών κομματιών από το σόλο άλμπουμ με τίτλο, The Player.

 

Χορέψτε μαζί του και ζήστε από κοντά τη σαγήνη των συναυλιών του!

Από εκείνη την καθοριστική στιγμή που αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα μουσική έξω από τις μακροχρόνιες και καθιερωμένες παραδόσεις της κλασικής, ποπ και ροκ, ο HAUSER γεμίζει αρένες σε όλο τον κόσμο, αψηφώντας τη συμβατική φύση της καθιερωμένης μουσικής παράδοσης. Από την αξέχαστη πλέον διασκευή του στο Smooth Criminal, ως και την εμβληματική του παρουσία σαν ιδρυτικό μέλος του ντουέτου 2Cellos, ο HAUSER έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η σκηνική παρουσία του HAUSER χαρακτηρίζεται ως εκρηκτική - μια μοναδική ηλεκτρική ένωση φλογερού τσέλου που διακατέχεται από ομορφιά, κομψότητα και αυθεντική ροκ πυγμή. Έχοντας στη μουσική του φαρέτρα ένα πολυμορφικό ρεπερτόριο που είναι τόσο ευρύ και διαφορετικό όσο είναι η Lady Gaga από τον Tchaikovsky ή η Shakira από τον Shostakovich, ο HAUSER είναι ο δυναμικός τσελίστας που τα ερμηνεύει όλα και συναρπάζει τους θεατές. Γιατί, ποιος άλλος κλασικά εκπαιδευμένος τσελίστας μπορεί να δηλώσει περήφανα ότι έχει περιοδεύσει με τον Elton John;

Είτε μέσω συνεργασιών με άλλους ζωντανούς θρύλους όπως ο Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppers, ο George Michael και ο Steven Tyler των Aerosmith είτε μέσω της προσωπικής του σειράς μουσικών βίντεο, Alone Together, ο HAUSER καταπλήσσει το κοινό με την απόλυτη ομορφιά της μουσικής του και επαναπροσδιορίζει διαρκώς τα καλλιτεχνικά όριά του.

Ο HAUSER είναι γεμάτος αντιθέσεις. Αισθάνεται το ίδιο άνετα και με την κλασική μουσική αλλά και με την ποπ διαθέτοντας μια σε βάθος γνώση και των δύο. Ως μέλος των 2Cellos, ο HAUSER περιόδευσε σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2021, εμφανίστηκε μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ παράλληλα, έδωσε παραστάσεις για αρκετούς Αμερικανούς Προέδρους, τον Πρίγκηπα (Βασιλιά πλέον) Κάρολο καθώς και τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το δεξιοτεχνικό και έμψυχο στυλ του έχει αναγνωριστεί με τουλάχιστον 21 πρώτα βραβεία μεταξύ των πιο διάσημων εθνικών και διεθνών μουσικών διαγωνισμών του κόσμου. Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, CLASSIC που έφτασε στο #1 του Billboard. Για την προώθησή του, ξεκίνησε μία εκπληκτική σειρά μουσικών βίντεο με τίτλο Alone Together, στα οποία ερμηνεύει κομμάτια από το άλμπουμ του με σκηνικό τα εντυπωσιακά τοπία της πατρίδας του της Κροατίας.

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο audio streams παγκοσμίως και πάνω από 4 δισεκατομμύρια views, ο Κροάτης τσελίστας συνιστά ένα φαινόμενο!

Ο HAUSER συνδυάζει τη μουσική τεχνογνωσία με τον ωμό μαγνητισμό, στοιχεία με τα οποία καταφέρνει να γοητεύσει και να ενώνει γενιές μουσικόφιλων.

Αφεθείτε στη μουσική εμπειρία HAUSER!

HAUSER, ένας rock star...με τσέλο!

Info

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας. Εισιτήρια: TicketHour

Αstromeritis Street Food Festival - 22-24 Σεπτεμβρίου 

Πάμε Αστρομερίτη σε ένα πολλά υποσχόμενο τριήμερο φεστιβάλ φαγητού όπου θα συναντήσουμε street food μαγαζιά, ζωντανή μουσική, Djs, ποτό, γλυκό και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η νεολαία του Αστρομερίτη στα πλαίσια της πολιτιστικής της δράσης θα πραγματοποιήσει στο πρώτο συσκευαστήριο του Αστρομερίτη στις 22-24 Σεπτεμβρίου φεστιβάλ.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι δύο καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε. Η αρχή του φεστιβάλ θα γίνει με τον Hovig ο οποίος υπόσχεται να μας χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ. Ενώ, την τελευταία μέρα του φεστιβάλ έρχεται η εκρηκτική Ανδρομάχη 

Το food festival, έχει ως στόχο να εδραιωθεί αλλά και να δώσει την δυνατότητα στους νέους της κοινότητας να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους μέσα από σύγχρονες πολιτικές. Το μεγάλο αυτό φεστιβάλ θα διοργανωθεί από τους νέους στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία για απασχόληση με τα κοινά αλλά και την συσπείρωση των νέων της Δυτικής Λευκωσίας.

Loader