14 υπέροχες δραστηριότητες για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο

14 υπέροχες δραστηριότητες για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο

Απόλαυσε ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ και πολλά άλλα

Άλλο ένα σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και φέρνει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ιδανικές για όλη την οικογένεια. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις μοναδικές θεατρικές παραστάσεις καθώς και παραδοσιακά φεστιβάλ στο χωριό. Ανακάλυψε πιο κάτω όλα όσα έρχονται αυτό το διήμερο.

ΘΕΑΤΡΟ

Η Πόρνη από πάνω -  19 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα

7

Δώδεκα χρόνια τώρα, ο αριστουργηματικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, με την εξαιρετική Κατερίνα Διδασκάλου, ενθουσιάζει και συγκινεί το κοινό που αγαπά το καλό θέατρο. Δώδεκα χρόνια τώρα, τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ, την συγκίνηση, ένα καταπληκτικό, βαθιά ανθρώπινο κείμενο και μια συγκλονιστική ερμηνεία. Η προδοσία, η απόρριψη, η βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα ο έρωτας, η δύναμη που βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και  η επιδίωξη για την χαρά της ζωής ξετυλίγονται συναρπαστικά μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας που μέσα από τον δύσκολο γάμο της έχασε πολλά, κέρδισε όμως τον εαυτό της.

Κείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης, Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης. 

Παρασκευή 19 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, Λεμεσός, Σάββατο 20 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, Ώρα έναρξης: 8:30μ.μ. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Η μηχανή του Τούρινγκ - 19 και 20 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

9

Η θρυλική, πλέον, παράσταση με τον Ορφέα Αυγουστίδη στον ρόλο του Άλαν Τούρινγκ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, έχοντας ήδη σπάσει κάθε ρεκόρ, με πάνω από 200 sold-out και περισσότερους από 63.000 θεατές, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη ταξιδεύει στην Κύπρο για δύο παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας 19 και 20 Μαΐου.

Μια παράσταση που ύμνησαν κοινό, κριτικοί, αλλά και ο συγγραφέας του έργου, Benoit Soles, ο οποίος δήλωσε: «Εντυπωσιάστηκα με το ανέβασμα της παράστασης, νιώθω πραγματικά συγκινημένος και θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές! Πραγματικά με μάγεψε η ερμηνευτική δεινότητα του Ορφέα Αυγουστίδη. Κατά την διάρκεια της παράστασης ένιωσα τον παλμό του κοινού, που παρακολουθούσε καθηλωμένο!».

Στον ρόλο του Άλαν Τούρινγκ ο Ορφέας Αυγουστίδης. Σκηνοθεσία - Διασκευή: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. 

Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μαΐου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20:30. Εισιτήρια: SoldOutTickets 

Η Δημοκρατία του Μπακλαβά - Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μαΐου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός,

7

H σουρεαλιστική - sold out - κωμωδία του Φεστιβάλ Αθηνών, που συζητήθηκε όσο καμία άλλη, έρχεται στο θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. Ένα μεικτό ελληνοτουρκικό ζευγάρι, η Σοφία και ο Φατίχ, δύο νέοι άνθρωποι που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ως φοιτητές σε μια ουδέτερη χώρα της Δύσης,  ιδρύουν μια επιχείρηση, ένα μπακλαβατζίδικο, στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου.

Όταν όμως βρεθούν αντιμέτωποι με την παραδοσιακή εχθρότητα ανάμεσα στις δύο χώρες, αποφασίζουν να ανακηρύξουν την επιχείρηση τους σε ανεξάρτητο κράτος. Ένα ρομαντικό εγχείρημα, καταδικασμένο εξαρχής να αποτύχει. Μια ομάδα «ερευνητών» καλείται επί σκηνής να αναδομήσει την ιστορία του μικροσκοπικού αυτού έθνους, τη γέννηση, τις συγκρούσεις και την κληρονομιά του. Με άξονα μια σειρά από φανταστικές, σουρεαλιστικές και κωμικές καταστάσεις, δύο νέοι ανθρώποι προσπαθούν να απαλλαγούν από το βάρος αιώνιων στερεοτύπων εχθρότητας και να εφεύρουν για τον εαυτό τους μια νέα ταυτότητα. 

Σκηνοθεσία: Ανέστης Αζάς, Κείμενο: Γεράσιμος Μπέκας, Μιχάλης Πητίδης, Ανέστης Αζάς. Ηθοποιοί: Cem Yigit Üzümoglu, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Γιώργος Κατσής, Gary Salomon. 

 Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μαΐου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 21:00. Εισιτήρια: rialto.interticket.com

«H Ωραία Κοιμωμένη» 20 και 21 Μαΐου  Θέατρο Μελίνα Μερκούρη

Το κλασσικό αριστούργημα των αδελφών Γκρίμ, έρχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους, από την παιδική σκηνή ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ.

Ένα αδράχτι ορίζει μια ψυχή και αλλάζει τις ζωές όλων! Μια μοίρα που έρχεται κι αλλάζει την ίδια της την μοίρα! Ένα κόκκινο μαγικό τριαντάφυλλο που ομιλεί, που χορεύει και τραγουδάει! Ένας πανέμορφος πρίγκιπας κι ένα αθώο φιλί γεμάτο αγάπη και θαυμασμό, διώχνουν μακριά τα εκατό χρόνια ύπνου! Ένα παλάτι ζωντανεύει και πάλι..

Η διασκευή – σενάριο , οι στίχοι τραγουδιών και η σκηνοθεσία ανήκουν στον ηθοποιό – συγγραφέα και σεναριογράφο Γιάννη Σπανό. Την μουσική υπογράφει και επιμελείται ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ την κίνηση ο Γιάννης Σπανός. Τη  σκηνογραφία και ενδυματολογία υπογράφει ο Γιάννης Σπανός και η αφίσα του έργου, η Ανδρούλα Εμπεδοκλέους.

Συμμετέχουν – τραγουδούν και χορεύουν ταλαντούχοι επαγγελματίες ηθοποιοί : 

Ο Γιάννης Σπανός , ο Αντώνης Λαπηθιώτης, ο Πέτρος Τίγρης, η Ελένη Γεωργίου και  η Μαριλένα Ζωδιάτου.

Μια υπέροχη ζωντανή μαγική παράσταση με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια όλο χρώματα, δράση, περιπέτεια και πολλή – πολλή μαγεία…

Κατάλληλο για όλες της ηλικίες

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

10 ευρώ το άτομο (γενική είσοδος μικροί – μεγάλοι)

Η χρέωση γίνεται από ηλικία 2 χρονών και άνω

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

12 ευρώ το άτομο (γενική είσοδος μικροί – μεγάλοι) στο ταμείο την μέρα της παράστασης  

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Σάββατο 20 Μάη 2023 στις 3 μ.μ και 5 μ.μ

Κυριακή 21 Μάη 2023 στις 10.30 π.μ και 12.30 μ.μ

Σάββατο 27 Μάη 2023 στις 3 μ.μ και 5 μ.μ

"Ο Ψεύτης Βοσκός" -  20 και 21 Μαΐου σε Λευκωσία και Λεμεσό

«Ο ψεύτης βοσκός», ο αγαπημένος μύθος του Αισώπου, σε διασκευή Ειρήνης Σταματίου και σκηνοθεσία της ιδίας και του Μπάμπη Κλαλιώτη περιοδεύει στην Κύπρο για δύο μοναδικές παραστάσεις.

Ήρωες πραγματικοί και φανταστικοί, τραγουδούν, χορεύουν, παίζουν μουσική και αναβιώνουν τον υπέροχο μύθο του Αισώπου, που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι.

Η βοσκοπούλα με την όμορφη φωνή και το γάργαρο γέλιο, η φουρνάρισσα με τις λαχταριστές μελένιες πίτες, ο τσαγκάρης,  ο αυστηρός και.. λίγο λαίμαργος Δήμαρχος εμφανίζονται επί σκηνής για να μας διηγηθούν την ιστορία τους και πρώτος απ’ όλους ο μικρός ψεύτης βοσκός!

Ο σκανταλιάρης βοσκός βαριέται και σκαρώνει μια σειρά από φάρσες εις βάρος των συγχωριανών του.  Κι ενώ στην αρχή όλα πάνε όπως επιθυμεί, πού τον οδηγούν οι φάρσες του; 

Για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών

Διάρκεια: 70’

Συντελεστές:

Θεατρική διασκευή: Ειρήνη Σταματίου

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης, Ειρήνη Σταματίου

Ερμηνεύουν οι: 

Αλίκη Ζωγράφου, Παναγιώτης Δαβιδόπουλος, Φιλίππα Κουτούπα, Κώστας Πασπάλης

Οι παραστάσεις στην Κύπρο:

Σάββατο 20 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία στις 4.00μ.μ. Κυριακή 21 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, Λεμεσός στις 11.00π.μ.

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

«Τερατάκι της Ιωάννας» - 21 Μαΐου στο Θέατρο Λυκείου Αραδίππου Π. Γεωργιάδης 

Η ιστορία έχει ως κύριο άξονα τους φόβους το παιδιών και πώς μπορούμε να τους αποδεχτούμε και να τους ξεπεράσουμε.Το τερατάκι κρύβεται στην ντουλάπα της Ιωάννας αλλά κανείς δεν την πιστεύει εκτός από την γιαγιά της που την βοηθά να συμφιλιωθεί μαζί του.

Τι γίνεται όμως όταν το τερατάκι πρέπει να φύγει;  Όλα αυτά σε μια ώρα γεμάτη ξεχωριστές ερμηνείες, μουσική και χορό από επαγγελματίες του μιούζικαλ στην Κύπρο!

Σκηνοθεσία: Μαριλένη Σταύρου

Κείμενο/Μουσική/Στίχοι: Ανδρέας Αναστασίου

Πρωταγωνιστούν: Ριάνα Αθανασίου, Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Άντρη Αγγελίδου και Αθηνά Λιανού

Εισιτήρια προπωλούνται στο SoldOutTicketbox.com και στα καταστήματα Stephanis.

Θέατρο Λυκείου Αραδίππου Π. Γεωργιάδης 

Κυριακή 21 Μαΐου στις 11:30

 Εισιτήρια προπωλούνται εδώ 

Για περισσότερες πληροφορίες: 96767041

15o Φεστιβάλ Χορού & Performance On Bodies 9-21 Μαΐου στον κήπο της Στέγης Χορού Λευκωσίας

Μετά από ανοικτό κάλεσμα η επιτροπή επέλεξε έργα από νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες με βάση την Κύπρο και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας μια εικόνα της σύγχρονης δημιουργίας με επίκαιρες θεματικές και πρακτικές.

Μέσα από ένα φεμινιστικό φακό, σύγχρονες χορογραφικές πρακτικές και επιτελεστικές διαδικασίες το φεστιβάλ δημιουργεί ένα πλαίσιο βιωματικού ταξιδιού μέσα από την ευαισθησία, τον αγώνα και την επούλωση. Τα έργα ενσωματώνουν στιγμές ευθραυστότητας, ενηλικίωσης και ονειρικής αφύπνισης, μορφές γυναικείων πολεμιστριών και μαχητικών θηλυκοτήτων, απομεινάρια ήχου και απώλειας, ρυθμικές εξερευνήσεις, συνδιαλλαγές με τον άλλο εαυτό και τέλος, καταστάσεις ήσυχης ενδυνάμωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 19/5/23 18:00

Let’s talk about the DH! – Πέτρος Κονναρής- Επιτελιστική συζήτηση- 2h

Move Together- Ζωή Γιωργαλλή – More than Dancing – 20’

Τζαι Μετά - Ελευθερία Σωκράτους, Έλενα Σωκράτους, Νάγια Τ. Καρακώστα - More than Dancing-20’

Σάββατο 20/5/23 19:00

BREATHE. WALK. PAUSE, GO! – Γιώργος Μπίζιος – Bodies on stage- 30’

Userper – Thomas Noone – Bodies on Stage – 15’

Rice – Evgeniya Glazunova – Bodies on Stage- 15’

Enemy (a peace conference) – ZONE -poème- – Bodies on Stage- 40’

‘m-body-mend – aleks borys – Bodies in the Garden – 20’

Κυριακή 21/5/23 19:00

Dreaming of dreaming of Dreamscapes – Χάρις Ιακώβου - Bodies on Stage – 15’

Hold me, Hold me, Hold – Alina Belyagina – Bodies on Stage/ Bodies in the Garden – 40’

Bud – Κοραλλία Στεργίδη – Bodies in the Garden- 25’

Ζω[ον] – Άνθη Κέττηρου – Bodies on Stage – 30’

Παράλληλες δράσεις:

Let’s talk about DH Lefkosia (Παρασκευή 19 Μάη, 18:00-20:00)

Μια παραστατική και παιγνιώδης συγκέντρωση για να συζητήσουμε για τη Στέγη Χορού Λευκωσίας και τις τρέχουσες ανάγκες της κοινότητας. Τι μας αρέσει στη Στέγη; Τι χρειαζόμαστε από τη Στέγη; Τι λείπει από την τρέχουσα σκηνή στην Κύπρο; Πού φανταζόμαστε τους εαυτούς μας σε 5 χρόνια;

Μια συνάντηση για να ακούσουμε και να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με το μελλοντικό προγραμματισμό της Στέγης. Συντονισμός: Πέτρος Κονναρής

More Than Dancing (Παρασκευή 19 Μάη 20:00-21:00):

Την Παρασκευή θα έχουμε παρουσιάσεις από τις συμμετέχουσες του προγράμματος More than Dancing: Ζωή Γιωργαλλή, Ελευθερία Σωκράτους, Έλενα Σωκράτους και Νάγια Τ. Καρακώστα. Πάρτυ (Σάββατο 20 Μάη):

Το Σάββατο μετά από τις παραστάσεις θα συνεχίζουμε με πάρτυ με μουσική από τον ΠΑΤΣΑ.

Chats: Πρόγραμμα Κριτικής και Κριτικής Σκέψης (19-23 Μάη)

Στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιεί η Στέγη Χορού Λευκωσίας για την ενίσχυση της κριτικής και της κριτικής σκέψης στο φετινό φεστιβάλ θα δημιουργηθεί μια πλατφόρμα διαδικτυακών συζητήσεων και μηνυμάτων. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Slack θα πραγματοποιούνται καθοδηγημένες συζητήσεις για τα έργα του φεστιβάλ ως ένας τρόπος καλύτερης άρθρωσης και λεκτικής επικοινωνίας για παραστατικά έργα. Το πρόγραμμα αυτό θα συντονίζουν και καθοδηγούν η Ελεάνα Αλεξάνδρου και η Δρ Έρικα Χαραλάμπους.

Διοργανωτής: Στέγη Χορού Λευκωσίας

Θεσμικός Χορηγός: Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού-

Υφυπουργείο Πολιτισμού

Υποστηρικτές: Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου, Δήμος Λευκωσίας,

Ινστιτούτο "Polish Culture" Adam Mickiewicz

Εισιτήρια: €12/ €10* ανά μέρα

 Αγορά εισιτηρίων: https://bit.ly/3VaBzB3

*φοιτητές και φίλοι Στέγης Χορού Λευκωσίας

**Την Παρασκευή 19/5 η είσοδος είναι δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες:

[email protected] και στο 22 780 960 (Δ-Π 10:00-13:00)

 Πέγκυ Ζήνα και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου  - Σάββατο 20 Μαΐου στις Notes Live στη Λεμεσό

Οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές ετοιμάζονται να μας διασκεδάσουν και να χαρίσουν απίστευτα μουσικά βράδια. Κατευθείαν από την Αθήνα, σ´ένα πρόγραμμα γεμάτο μεγάλα τραγούδια, συγκινήσεις, ένταση και φυσικά διασκέδαση! Μαζί τους μια ομάδα σπουδαίων μουσικών και εξαίρετων συνεργατών!

ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ

20/5 - 27/5 - 3/6

Στις Notes Live στη Λεμεσό

Κρατήσεις: 25 344344

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

15η Γιορτή Τριαντάφυλλου - 20-21 Μαΐου στον Αγρό

Στο εύφορο αυτό λεκανοπέδιο, εκεί όπου μαζεύονται τα νερά των ποταμών, βρίσκεται το χωριό, ανάμεσα στα βουνά και περιτριγυρισμένο από λογής-λογής φρουτόδεντρα και αμπέλια. Δικαίως ονομάζεται ευλογημένος τόπος. Έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα, τα ήθη και έθιμά του. Λόγω της θέσης του, του εύφορου εδάφους και του πολύ καλού κλίματος, ο Αγρός παράγει πολλά γεωργικά προϊόντα με τη χαρακτηριστική φρεσκάδα και νοστιμιά των προϊόντων του βουνού.

Το μοναδικό τριαντάφυλλο Αγρού τα τελευταία 15 χρονια τιμάται σε μία μεγάλη γιορτή που προσελκύει ντόπιους και ξένους. Η φετινή γιορτή θα πραγματοποιηθεί τα σαββατοκύριακα 13-14 & 20-21 Μαΐου. 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ 

 

Φεστιβάλ Υπερηφάνειας 2023 - 19-21 Μαΐου

Η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου (Cyprus Pride) επιστρέφει φέτος με σύνθημα «Θριαμβεύουμε μαζί» και θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου. Παράλληλα το Φεστιβάλ Υπερηφάνεια άρχισε με πολλές εκδηλώσεις από τις 6 Μαΐου.

Αυτό το τριήμερο θα υπάρχουν οι πιο κάτω εκδηλώσεις:

19/05/2023 - Παρασκευή

20:00 - 23:00

Διοργανωτής:Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας

Θεατρική Παράσταση:

Η Μηχανή του Τούρινγκ (του Μπενουά Σολέ)

Μονόπρακτο - Διάρκεια: 90'

Ηθοποιός: Ορφέας Αυγουστίδης

Χώρος: Δημοτικό Θέατρο, οδός Μουσείου 4, 1097 Λευκωσία

Είσοδος:(Θα ανακοινωθεί)

Μειωμένη είσοδος για τα μέλη της οργάνωσης με τακτοποιημένες τις ετήσιες συνδρομές.

21:30 – 03:00

Smash that Box - Πάρτι (Fundraising Event)

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με DJ’s και Drag Performers.

Χώρος: Ιθάκη Bar, οδός Νικηφόρου Φωκά 33, 1-16 Λευκωσία

Είσοδος: 10 ευρώ

20/05/2023 - Σάββατο

10:00 - 16:00

Flea Market “Made with Love”

Παρουσίαση και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών από καλλιτέχνες, δημιουργούς και επιχειρήσεις που υποστηρίζουν την πολύχρωμη κοινότητα της Κύπρου και προέρχονται από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τους φίλους και τους συμμάχους της.

Στο χώρο θα φιλοξενηθεί και η Ανθρώπινη Βιβλιοθήκη/ Human Library όπου θα δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να «διαβάσει» κάποια «βιβλία» και να σπάσει κάποια στερεότυπα.

Χώρος: Στεγασμένος Υπόγειος Χώρος Πλατείας Ελευθερίας

23:00 – 05:00

The Night Elements Pride Extravaganza

Χώρος: Attraction Club, οδός Πιαλέ Πασά 160, 6028 Λάρνακα

Είσοδος: 10 ευρώ με ένα ποτό.

21/05/2023 - Κυριακή

15:30 - 19:00

Proud Adoption Day

Η Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου, το NDS (Nicosia Dog Shelter/ Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας) και η οργάνωση PAWS (Protecting Animals Without Shelter) γιορτάζουν τη μοναδική σχέση των ΛΟΑΤΙ ατόμων με τα κατοικίδια τους. Στην εκδήλωση θα διεξαχθούν διαγωνισμοί με βραβεία

Χώρος: Πάρκο των σκύλων στα Τείχη της Λευκωσίας.

Limassol Boat Show 2023 -  18 – 21 Μαΐου 2023 στη Μαρίνα Λεμεσού

Η δυναμική τριήμερη έκθεση θα παρουσιάσει μία μοναδική σειρά θαλάσσιων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από κορυφαίες επωνυμίες κατασκευαστών και προμηθευτών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα. Πιο αναλυτικά, στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλα τα τελευταία μοντέλα του κλάδου, όπως superyachts και ρυμουλκούμενα σκάφη, καθώς επίσης και προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμούς για θαλάσσια sports, jet-skis, αξεσουάρ και άλλα.

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 35.000 επισκέπτες από την Κύπρο και το εξωτερικό στην προηγούμενη έκθεση σκαφών, τους 120 εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τον Λίβανο, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Limassol Boat Show 2023 επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε στο 25 577 750.

«Ανοιξιάτικη Γιορτή» - στις 20 και 21 Μαΐου Ίδρυμα Άγιος Στέφανος 

Το Ίδρυμα Άγιος Στέφανος διοργανώνει στις 20 και 21 Μαΐου Ανοιξιάτικη Γιορτή για όλη την οικογένεια.

Στη γιορτή θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ζωντανή μουσική, street food και φυσικά φουσκωτά, πισίνα με συγκρουόμενες βαρκούλες και χειροτεχνίες για τα παιδιά. Ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές στιγμές αυτό το Σαββατοκύριακο στους κήπους του Ιδρύματος.

Φεστιβάλ Μέλισσας - 21 Μαΐου λοιπόν πάμε στην Ορά

Το Φεστιβάλ Μέλισσας έρχεται και μαζί φέρνει πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις. Διαδραστικά εργαστήρια, παρουσιάσεις και φεστιβάλ με πέραν των 30 εκθετών αφιερωμένο στην προστασία της μέλισσας και την υπέροχη προσφορά της.

Στις 21 Μαΐου λοιπόν πάμε στην Ορά, το γνωστό χωριό της επαρχίας Λάρνακας για να απολαύσουμε όλα όσα θα στηθούν για τη ξεχωριστή αυτή μέρα.

Beer Festival - 21 Μαΐου στο Paradiso di Eros στο χωριό Φοινικαριά της επαρχίας Λεμεσού

Tο Paradiso di Eros στο χωριό Φοινικαριά της επαρχίας Λεμεσού μας προσκαλεί στο Beer Festival που διοργανώνει. Το φεστιβάλ έρχεται στις 21 Μαΐου για να φέρει το καλοκαίρι ακόμη πιο κοντά και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές με νόστιμο φαγητό, καλή μουσική και φυσικά την πιο διασκεδαστική διάθεση δοκιμάζοντας διάφορα είδη μπίρας.

Η είσοδος είναι στα €15 και περιλαμβάνει μία μπίρα pint. 

Πληροφορίες στο 95 524460

Από τις 12:00 μέχρι τις 22:00.

Loader